A probléma a következő, hogyan tudnék a kutyámra lelkileg hatni, talán vigyem el egy kutya pszichológushoz?
Eleve az elejétől már tévedésben voltál, amikor staffit vettél házőrzésre. A "harci kutya" nem házőrzőt, sem személyőrzőt jelent. Egymással harcoltatják az ebeket.
Amúgy a hálószobádat nem lehet becsukni?
Szépen el kell kezdeni eleve letiltani a hálószobába bejutásról.
Gondolom,ivartalanítás szóba sem jöhet.
Nem tudom, ki mondta neked, hogy az amstaff jó házőrző, de jó nagy marhaság volt. Az amstaffot a pitbullból tenyésztették ki családi kutyának, tehát az ősei ugyan kutyaviadalokra lettek teremtve, de a staff már egy emberbarát verzió, területvédő ösztöne meg a pitnek sem nagyon van, legalábbis arra nem szelektálták őket, csak az állatokkal szembeni agresszióra.
Én egyébként arra tippelnék, hogy azért választja a fürdés időpontját, mert tudja, hogy akkor nem tudsz kijönni megbüntetni őt.
Próbáltad már egész egyszerűen kizárni és kitiltani abból a szobából? :) A kitiltást úgy értem, hogy teljesen, holnap reggeltől oda nincs bejárása és kész. Ha nem tudod ellenőrizni, akkor csukd be az ajtókat, hogy esélye se legyen megszegni a szabályt, akár fürdésről van szó, akár arról, ha elmész otthonról.
Nézd meg a videót, a 6. perctől lehet számodra érdekes...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!