Hogyan győzhetném le a félelmem?
tegnap 07:58-as vagyok.
Nem Magyarországon élek, hanem Szerbiában, egy faluban, szóval itt elég sok a felelőtlen ember, 18 éves vagyok és lány.
Nem tudom mi lenne jó, én is nagyon sokszor felvagyok háborodva ezen.. Egyszer volt olyanra is példa, hogy sétáltunk, egy rossz keritéses házból pedig nekünk akart jönni egy puli, sikerült elzavarnunk, úgy hogy kiabáltam rá, meg dobbantottam, szerencsére fülét, farkát behúzva vissza rohant. Aztán mentünk tovább, jött szembe velünk biciklivel egy ember és megkérdi hogy nem e találkoztunk egy pulival, mondom, hogy de... erre vissza kérdi, hogy és hogy hogy nem szedte szét a kutyámat... nah ne mondjam, azt hittem lelököm a bicikliről, biztos övé a puli... szóval egyes emberek hozzáállása is rossz, nem értem mit élveznek ebben.. aztán meg csodálkoznak ha valaki megmérgezi a kutyájukat..(nem én, én ilyenre nem vagyok képes, mielőtt valaki ezt gondolná). Nekem ált a pulikkal van gondom, nagyon sok van a faluban és mind bolond... De találkoztam már boxerrel is, németjuhásszal, közepes méretű keverékkel, meg a kistermetűek is állandóan... áhh..:S
Szia!
Nem a kutyától félek, hanem a kutyáMAT féltem. Van különbség. Amugy meg nem hiszem, hogy nem kellene kutyát tartanom csak azért, mert nem szeretném, ha másnak az elmebeteg kutyája rá rontana. Neharagudj, de szerintem senki nem díjazza, hogyha másnak a kutyája ráront a sajátjára. Az írásodnak nem volt semmi értelme. Remélem erre sikerült rájönnöd!!
Kedves kutyabarát!
Felsorolom neked, hogy milyen eszközt említettél eddig, a más kutyájának a megrendszabályozására: bot, paprikaspray, ráordítás, dobbantás, gumilövedék.
Vajon mit használ az, aki nem szereti a kutyákat?
Na szia
Az utolsó válaszolónak köszönöm szépen, hogy kiállt mellettem!! =))
U.Elötti: Figyelj, én nem vagyok állatkínzó, ne állíts be annak! Az, hogy nálam van a bot stb. az nem azt jelenti, hogy minden kóbor kutyát agyba főbe verek.. De áruld már el, hogy mégis mi a fenét csináljak, ha az én kutyám PÓRÁZON LÁB MELLETT, NYUGODTAN sétál és akkor ránk ront egy idegbeteg hülye kutya morogva, vicsorítva és éppen darabokra akarja marcangolni a kutyámat???!! Kérjem meg szépen, hogy légyszi, ha lehet ne tépd szét a kutyusomat? Hát nem. HA valaki belénkköt valamit tenni kell. Én próbálom kerülni a konfliktusokat, ha kóbor ebet látunk megyünk is el másfele. De ha nem tudom kivédeni, neharagudj, nem fogom végignézni, hogy egy felelőtlen és ostoba gazda idegbeteg kutyája széttépje az enyémet!! EZ ennyi.. Ha meg van ötleted szívesen elolvasom! Na szia
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!