Nyaralás 4 kutyával? Ti hogy oldanátok meg? Hova lehet menni velük?
Nem mintha kilátásom lenne nyáron egy nyaralásra, de ha lenne, eszembe jutott, hát hogy mennék el???
4 kutyám van, egy 8, egy 18, egy 28 és egy jelenleg 50 kilós KÁJ kölyök.
Hát én őket fix, hogy nem hagyom magukra 1 napnál tovább, a KÁJ miatt idegen nem is nagyon tudná etetni őket, max. bedobálni a kerítésen a kaját, de akkor meg vizet hogy ad, a nagymamám pedig járásképtelen, más közeli rokonom meg nincs, aki foglalkozna velük.
Tehát van ötletetek, hogy hova lehet menni 4 kutyával?...
Azt olvastam, hogy a horvát tengerpartról is kitiltották már őket...
+ ha autóval megyünk, az nekik elég szenvedés lehet a csomagtartóban... Sétálni így szoktunk menni lakatlan helyre, de más fél óra, meg más 3 nap...
Imádom a tengerpartot, de elég nehéz elképzelnem, hogy bevonulok a strandra a KÁJjal...
Szóval ráadásul olyan hely kell, ahol zavartalanul, nyugiban lehetünk...(és másokat sem zavarunk.)
Nem kell feltétlen tengerpartos helyet mondanotok, csak mondjuk Párizsba nem sok értelmét látom 4 kutyával elutazni...
Persze az ár is fontos lenne...
Ti hogy szoktátok ezt megoldani?
Nyilván egy 8 kilós kutyával nem nagy kihívás olyan panziót találni, ami kutyabarát...
De vannak ENNYIRE kutyabarát helyek, amik megfizethetőek?...
Elolvastam a többi ilyesmi feltett kérdést, de azokból nem kaptam választ...
(Eddig Olaszország tűnik a legszimpatikusabbnak...)
Előre is köszönöm a válaszokat!!:)
Kedves Utolsó!:)
Úgy látom, Te képben vagy a tükörsulikban, ezért Tőled kérdezem, mielőtt ott is érdeklődnék, egy ilyen táborba egyszerre több kutyával is mehetek?
Akkor is, ha ezekből 2 még nem vett részt tükörsulis képzésen?
Nem szívesen szakítanám szét a falkát, szegény Rasid szerintem kiborulna...
A tábornak csak annyi a feltétele, hogy egészséges, oltott, jól szocializált kutyával gyere. Többen vagyunk, akik több kutyával megyünk, tavaly én is kettővel voltam, és csak az egyikkel voltunk tanfolyamon.
Ha a KÁJ-t kézben tudod tartani, akkor nincs akadálya a táborozásnak.
Nálunk is van panzió(tükörmódszeres suli) a suli területén és az oktatóknál háznál is. Ha külföldre megyek, oda adom le a kutyáim.
Egyébként meg nálunk is olyanok a táborok, hogy kutyákkal megyünk, mindenki annyit hoz, amennyire vigyázni tud. Olyan kempingekbe megyünk, ahova lehet kutyát bevinni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!