Nyaralás 4 kutyával? Ti hogy oldanátok meg? Hova lehet menni velük?
Nem mintha kilátásom lenne nyáron egy nyaralásra, de ha lenne, eszembe jutott, hát hogy mennék el???
4 kutyám van, egy 8, egy 18, egy 28 és egy jelenleg 50 kilós KÁJ kölyök.
Hát én őket fix, hogy nem hagyom magukra 1 napnál tovább, a KÁJ miatt idegen nem is nagyon tudná etetni őket, max. bedobálni a kerítésen a kaját, de akkor meg vizet hogy ad, a nagymamám pedig járásképtelen, más közeli rokonom meg nincs, aki foglalkozna velük.
Tehát van ötletetek, hogy hova lehet menni 4 kutyával?...
Azt olvastam, hogy a horvát tengerpartról is kitiltották már őket...
+ ha autóval megyünk, az nekik elég szenvedés lehet a csomagtartóban... Sétálni így szoktunk menni lakatlan helyre, de más fél óra, meg más 3 nap...
Imádom a tengerpartot, de elég nehéz elképzelnem, hogy bevonulok a strandra a KÁJjal...
Szóval ráadásul olyan hely kell, ahol zavartalanul, nyugiban lehetünk...(és másokat sem zavarunk.)
Nem kell feltétlen tengerpartos helyet mondanotok, csak mondjuk Párizsba nem sok értelmét látom 4 kutyával elutazni...
Persze az ár is fontos lenne...
Ti hogy szoktátok ezt megoldani?
Nyilván egy 8 kilós kutyával nem nagy kihívás olyan panziót találni, ami kutyabarát...
De vannak ENNYIRE kutyabarát helyek, amik megfizethetőek?...
Elolvastam a többi ilyesmi feltett kérdést, de azokból nem kaptam választ...
(Eddig Olaszország tűnik a legszimpatikusabbnak...)
Előre is köszönöm a válaszokat!!:)
Köszönöm a válaszokat, jöhet még!:)
Ha tudtok konkrét szállást kb. árral (persze annak én is utánanézhetek:)), azt nagyon megköszönném!
Igen, pont a KÁJ miatt ilyen problémás a dolog.
Februárban végezzük el a tükörmódszeres kutyasuli alapképzését, és amúgy is elég jól szocializált, de ha letelepszünk valahol természetes, hogy bevédi a területét...
A többi kutyával nem lenne gond.
Amúgy a KÁJ is elég jól nevelt, tehát ha én nem támadok, ő sem, max. figyelmezteti a betolakodót, de néha még van, hogy valami alapján kiválaszt a tömegben egy embert (a többivel semmi baja) és onnantól majd" megőrül, hogy széttéphesse.
Persze mondom, hogy lábhoz, és otthagyja, de azért nem a bíróságon szeretném végezni a nyaralást...
Na meg lehet, hogy ez még a védőösztönös érése miatt van, 1-2 hónapja még egy levéltől is megijedt és kitámadt rá:D...
Mostanra szerencsére ez kezd elmúlni....
Az is eszembe jutott már, hogy ha úgy alakul és megengedhetem magamnak, én egy tükörmódszeres kutyás táborba megyek, a család többi tagja pedig nyaralhat békében...
De azért jó lenne tudni, hogy nem vagyok elzárva a tengertől egész életemre...:D
Nem beszélve arról, hogy biológusnak tanulok, és hát a fél karomat adnám, ha elmehetnék egyszer Ausztráliába élőben látni az ottani faunát.
Hát lehet, hogy a végén ez lesz, ráadásul most jövök rá, hát a cicákat ki etetné???
Ahhoz muszáj bemenni valakinek a házba!
(Nem mehet ki két cica felügyelet nélkül, mert az egyik félig vak, a másik szívbeteg.)
Ejjj már látom, hogy ezt nem úszom meg olcsón...
De ez a tréner jó ötletnek tűnik!:)
Meg olvastam, hogy milyen betegségeket szedhetnek össze külföldön, lehet tényleg jobb őket itthon hagyni...:(
Köszönöm a válaszokat!:):)
Közép-ázsiai juhász:)
Szokták ázsiának is hívni - persze ez csak szleng, nem hivatalos.:)
Eredeti neve Alabai
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!