A kutyák tudatosan választják a legnagyobbat? (lent)
Találtam a hűtőben 2 napja lejárt sonkát és kíváncsi voltam,hogy ha kutyáimnak odalógatom a sonkát különböző mértekre szabdalva, melyiket fogják választani.
Három kutyám van egymás mögött ültek, az első a legnagyobbat vette el, a második a második legnagyobbat és az utolsónak csak a legkisebb maradt.
Tudatosan választotta az első kutya a legnagyobb sonkát vagy csak úgy véletlen szerűen vette el azt?
Valószínű, hogy dominancia sorrend szerint jutnak a kajához, így persze, hogy a legnagyobbat veszik el amit tudnak.
Első: a kutya nyugodtan megkaphatja a lejárt kaját, akkor is, ha kicsit büdös már, ui. sokkal többet kibír a gyomra mint az emberé. Simán elássák az udvaron a húst, és hetek múlva megeszik, semmi bajuk tőle.
Valamint, az agy a fejünkben van (már akinek), a kutyának meg ADJ.
Az enyémek megpróbálták volna mindkettőt egyszerre megkaparintani. :))
De érdekes kisérlet, én is ki fogom próbálni.
A kutyának tényleg nem lesz baja a 2 napja lejárt szavijú kajától.
Ha történetesen sonka, akkor szerintem az embernek se :) (a só tartósítja). Adj utána nekik bőven vizet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!