Kezdőoldal » Állatok » Kisemlősök » A tengerimalacot mennyi ids...

A tengerimalacot mennyi ids korban választják le?

Figyelt kérdés
nekünk is született 3
2011. aug. 25. 17:06
 1/4 anonim ***** válasza:
Hát, én a kisállatkereskedérben 2hónaposan vette, de nemhiszem hogy addig az anyjával lenne...
2011. aug. 25. 17:08
 2/4 anonim ***** válasza:
Ha már nektek is születtek az azt jelentené, hogy bőven lett volna időd utána járni egy ilyen alapvető dolognak ha máskor nem legalább a vemhességi idő alatt. De ha már így alakult akkor 4 hetesen lehet a kismalacokat a mamájuktól elválasztani sőt a kisfiúkat kell is mert 4 hetes koruk után már ivarérettek és befedezhetik újra a mamát.
2011. aug. 25. 17:10
 3/4 anonim ***** válasza:
Én is 1 hónaposan kaptam és akkor kiderült, hogy már 4 hetesen elválasztják őket, de az is lehet, hogy az enyémet tényleg nem választották el csak egy idő után, mert már vemhesen kaptam. 4 hetesen válnak ivaréretté.
2011. aug. 25. 17:46
 4/4 anonim ***** válasza:
általában 4-5 hetesen válnak ivaréretté, szóval 4 hetes korukban már el lehet választani őket az anyjuktól.
2011. aug. 25. 18:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!