Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Mit tegyek ebbe a helyzetben?

Mit tegyek ebbe a helyzetben?

Figyelt kérdés
Két év utána amit oda ajándékoztunk kis kutyát, azt pár hete az utcán megtaláltuk,és haza hoztuk. Most egy két napja, feltünően ki gömbölyödött, nagy és kemény pocakja lett, és biztosra tudom hogy hasas. Szép kerek lett. Nem rég viszont nagyon ment a hasa. De nem tudom azt sem hogy mikorra várható a fialása. Mit tegyek ilyen helyzetben? A hasmenés minek lehet a jele? Délelőtt még evett, de most adtam neki, és nem eszik. Lehet hogy jól lakott, de lehet hogy beteg lesz? Amugy palotapincsi. És azt sem tudjuk hogy az utcán lett hasa, vagy pedig akiknek oda adtuk ott lett hasas.
2009. máj. 24. 18:38
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:

Nem látod hogy mit írt a kérdező??

Hogy néhány hete találták meg , és hasas volt, talán ha menhelyről van szó , jobb ha odaviszi , vagy be sem fogadja a régen nála született kutyust?

Talán örülni kéne hogy befogadta és nem zavarta el.

2009. máj. 25. 08:37
 12/28 anonim ***** válasza:
Szia! Beszélj az állatorvossal hogy ha rövid időn belül fial a kutya, és komplikáció lépne fel mennyi időn belül tud hozzátok kiérni, sürgős esetben. jobb az ilyeneket előbb tisztázni.
2009. máj. 25. 10:56
 13/28 anonim ***** válasza:

Szerintem nem a hülye tanácsokat kellene megfogadni, hanem állatorvoshoz vinni. Ilyen baromságot, hogy azért megy a hasa, mert fialni fog! Eszméletlen!

Állatorvos!

2009. máj. 25. 11:52
 14/28 A kérdező kommentje:

Sziasztok. Hát kapok hideget meleget, de amikor ma haza jöttem, fogtam a Lilit (igy hivják) és elvittem az állatorvosunkhoz. Megállapitotta hogy tényleg hasas, és valószinű elrontotta a kutya szalámival a gyomrát azért ment a hasa. Hálistennek jól van. Kb egy két hete lehet még:)

A menhelyesnek üzenem: Itt született a kutya nálunk, két éve oda adtuk uncsiméknak, és ahogy már irtam pár hete az utcán találta meg anyu. Szerencse hogy nem esett baja. és felejsd már el a menhelyet. A kutyus nagyon is jó helyen van...

2009. máj. 25. 14:45
 15/28 A kérdező kommentje:

Sziasztok. Gondolom már nem nézitek, de azért leirom, hátha....

Ma reggelre 4 kiskutyussal bővültünk. :-)

Nincs semmi bajuk, csak nem naon akarnak szopni:S

2009. jún. 16. 08:48
 16/28 A kérdező kommentje:
javitanám a kutyusok számát. 6 kiskutya van :)
2009. jún. 16. 09:26
 17/28 A kérdező kommentje:
1 kiskutya sajnos elég gyenge volt, és ő meghalt, de a többi 5 egészséges és nagyon szépek.
2009. jún. 17. 08:57
 18/28 anonim ***** válasza:

gratulálok a kutyushoz

örülök hogy rendes gazdája lett aki befogatta

2009. jún. 21. 17:19
 19/28 A kérdező kommentje:
köszi szépen. annyira falatok. És most már esznek (szopnak) rendesen. Egy hangjukat nem lehet hallani. Szépek, és aranyosak. :)
2009. jún. 21. 20:28
 20/28 A kérdező kommentje:
Bele se merek gondolni mi lett volna ha az utcán fial meg. :(
2009. jún. 21. 20:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!