Mit tegyek ebbe a helyzetben?
Figyelt kérdés
Két év utána amit oda ajándékoztunk kis kutyát, azt pár hete az utcán megtaláltuk,és haza hoztuk. Most egy két napja, feltünően ki gömbölyödött, nagy és kemény pocakja lett, és biztosra tudom hogy hasas. Szép kerek lett. Nem rég viszont nagyon ment a hasa. De nem tudom azt sem hogy mikorra várható a fialása. Mit tegyek ilyen helyzetben? A hasmenés minek lehet a jele? Délelőtt még evett, de most adtam neki, és nem eszik. Lehet hogy jól lakott, de lehet hogy beteg lesz? Amugy palotapincsi. És azt sem tudjuk hogy az utcán lett hasa, vagy pedig akiknek oda adtuk ott lett hasas.2009. máj. 24. 18:38
1/28 anonim válasza:
Szerintem nemsokára filani fog. Készitsetek mindent elő. Én ugy tudom hogy 1-2 nap van hátra a szülésből ha kevesebbet eszik.(de nem biztos)
2/28 A kérdező kommentje:
:O egy két nap. uristen. a kis helye megvan, de akkor még kényelmesebbé teszem neki. Köszi szépen hogy segitettél:)
2009. máj. 24. 19:00
3/28 anonim válasza:
sok sikert a picikhez nagyon vigyázz rá és ha valami nincs rendben akkor hívd ki a dokit és minnél hamarabb´irj nekünk hogy hogyan van a kutyusod és hogy hogyan vannak a picik
4/28 A kérdező kommentje:
:) Oké. Ha van valami változás irni fogok. Köszi szépen.
2009. máj. 24. 19:28
5/28 anonim válasza:
nagyszerű még több felesleges keverék kutya..
a menhelyen meg lealtanak uyganennyit ..
6/28 A kérdező kommentje:
itt kibeszél felesleges kutyákról????
Pfff...
2009. máj. 24. 20:34
7/28 anonim válasza:
nézz már el egy menhelyre édesszívem!!
8/28 anonim válasza:
Nem hiszem el!!! Mennyi büdös bunkó van itt! A kérdező nem tud már mit tenni ebben a helyzetben, erre jön egy überokos és itt nyekereg a menhelyekről.
Mindenki tudja, hogy mi van ott, de itt most nem erről volt szó.
Kedves kérdező! Szerintem hívj ki hozzá állatorvost, jobb, ha megnézi. Amúgy majd megírhatnád, hogy mi a friss helyzet a kutyussal!!! :o)
9/28 A kérdező kommentje:
sziasztok. még egyben van a kutyus, alszik, és elég nyugodt. mindenképp irok ha van valami. holnap is irok. és nem értem a menhely hogy jön ide. nem azt kérdeztem. egyáltalánn nem baj hogy jönnek, nem lesznek utban sem, és nem is adjuk menhelyre őket. köszönöm az eddigi válaszokat.
2009. máj. 24. 21:38
10/28 A kérdező kommentje:
Sziasztok. Még a kutyus nem fialt meg. Semmi egyéb rossz változás nincsen, fekszik a kis helyén. Most mennem kell Suliba, de délután irok ha van valami. Egy 22 éves lány.
2009. máj. 25. 05:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!