1/6 anonim válasza:
Szerintem a 2. jobb, ugyanis ahogy elnéztem a képeket, azt lehetett róluk látni, hogy ezekkel a kutyákkal sokat foglalkoznak és szeretve vannak.
2/6 anonim válasza:
Szerintem egyik helyen sincs semmi gond ...
3/6 anonim válasza:
Nekem a 2. kennel szimpibb. De amúgy tök mindegy hogy melyikből veszed. Mind a 2 egyformán jó!
4/6 anonim válasza:
Az elsőnél a szukáknak még törzskönyvi neve sincs feltüntetve (se eredmények, se szűrések se semmi)A kanok eredményei szintén elég kérdőjelesek...
A második sokkal szimpatikusabb
5/6 anonim válasza:
Szia!Én az elsőnél vettem 2 hete kutyust.Megbízható a tenyésztő!Azért nincsennek eredmények,mert van amelyik kutyust csak "hobbi"célból tartja.Láttam mindent papírt a szülőkről és a kicsi is törzskönyves.Of New Dale-es a papa.Gyönyörű kiskutyái vannak és nem csak odamész és na itt van egy kutyus és vidd hanem érdeklődik az igényeid felől.Telefonon is érdeklődik a kutyus iránt.Szerződéssel és EÜ garanciával adja a kutyát.Ajánlom neked!
6/6 anonim válasza:
Második. Nem indok a szukák adatainak hiányára, hogy hobbi célból tartja esetleg egyiket-másikat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!