Mit csinálhatnék még a kutyáimmal?
Minden nap viszem őket sétálni, tanulunk és kb. ennyi. Kutyaiskola a környéken nincs, más kutyákkal nem tudunk találkozni, (mert falun lakunk és itt a kutyatartás kb. annyi, hogy naponta dobnak v.mit a kutya elé, hogy egyen. A kutya meg 3 m hosszú láncon van).
Labdázni, apportozni, meg ilyenekt nem szeretnek csinálni. Kinti kutyák. Szerintem nem vagyok velük eleget, mit tehtnék még, és mit csinálhatnánk még együtt, amit szeretnének ők is?
Szerintem a leírtak alapján nem foglalkozol velük keveset. Ha többen vannak, akkkor úgyis elszórakoztatják magukat is. :)
Milyen kutyák? Mekkorák?
Ha nagyobbak lehet velük "bírkózni" is. Na, jó a kisebbekkel is lehet játékosan ellenkezni, csak mindig tudniuk kell, hogy azért te vagy a főnök!
Aztán próbáld ki azt, hogy fogsz egy rongyot egyik végén a kutyá(k) másikon te!
Aztán az enyém imádta, ha nála volt a labda, én meg kergettem hogy elvegyem, felért egy bújócskázós kommandózással!
Ápold a szőrüket, fésüld őket ha kell, főleg vedlés idején. Azt is szerette az enyém.
Akadálypálya, bár azt az enyém nem szerette.
Nyomkövetés, bár azt több kutyával egyszerre nehéz, külön külön jobb.
De a mezőn futkosás a legjobb szerintem! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!