Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Nem rég vettem egy Közép...

Nem rég vettem egy Közép ázsiai juhász kutyát. Ha van ilyen kutyája valakinek mi a tapasztalata?

Figyelt kérdés
2012. jan. 8. 19:44
1 2 3
 21/21 cao-ázsia válasza:
Hali minek irtok hulyeseget!!!! Gyerekek 25eve kutyazok, rotweilereim voltak 15evig, utanna azsias lettem, van igazsag benne amit irtok, de en kutyaim nagyon vadak es durvak, de soha gyerekre nem tamadnak, de mas kicsi kutya macska vereb ami el mozog azt kivegzik, de hulyeseget ne irjatok , most lessz karakan kialittas gyertek ott talalkozhattok velunk tenyesztokkel, mint a dzsejtun ...., igen vannak jo kutyak stb... , de nezzetek jobban korul, mert mar mindenki tenyeszto meg ha 2kutyaja van is :) ,elarulom a szukam 78cm 82kg, a kanok 83cm 90-94kg sek, de ne irjatok hulyeseget, igen is nagyon csaladcentrikus pasztorkutya, karakan club kialitas gyertek es lessetek ;) udv jo kutyazast
2014. márc. 10. 21:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!