Egy yorkinak jó ez a napirend? Kérlek irjátok le ti min változtatnátok!
Idő Hétfő: (hétfőtől Szombat-Vasárnap
7:00 táp péntekig táp
8:00 alvás ugyanaz) séta
9:00 alvás tanítás
10:00 alvás séta
11:00 alvás tanítás
12:00 konzerv konzerv
13:00 alvás séta
14:00 séta alvás
15:00 tanítás alvás
16:00 séta séta
17:00 játékdoboz játékdoboz
18:00 táp főtt kaja
19:00 alvás alvás
Szia
A konzerv tényleg felesleges, amint az előző válaszadó mondta, nagy része víz és ráadásul ha hozzászokik finnyás lehet. Helyette oszd szét a napi táp adagját eggyel több részre és azt add mondjuk leöntve vízzel, vagy húslevessel, ha ragaszkodsz a "levesességhez". Ráadásul a konzervtől mivel nem kell rágnia könnyebben kialakul a fogkő is.
Arra figyelj, hogy a tanítást ne unja meg, sokáig nem képesek a kutyák koncentrálni és ha valami unalmassá válik számukra könnyen el is megy a kedvük tőle.
Mekkora a yorki? Kölyök /felnőtt?
Megérkezett hozzánk a kis border colliem, ennyit nem foglalkoztam vele, pedig kellett volna.
reggel 8kor megkapta a 120 gramm tápját, délelőtt elvittem valamikor sétálni, aztán délben megint, délután tanítgattam/játszottam vele. Este meg megint olyan 7 körül megkapta a tápját.
Ilyen erős napirenddel hogy bírod??? :O
Minden órában valami...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!