Kezdőoldal » Állatok » Halak, akvarisztika » Mit változtatnátok az akvárium...

Mit változtatnátok az akváriumomon? (Képpel)

Figyelt kérdés
[link]
2011. febr. 7. 21:07
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Hali!

Mindenféleképpen világítást kell csináltatnod, akkor már könnyebb lesz beszélni az akváriumról. Ahogy szinte mindenkinek javasoljuk, növények kellenek, de itt biztosan nem marad meg semmi. Egyébként jó lesz, ami a berendezésből látszik az okés, a hátteredet már egy másik kérdésben megdícsértem, akvaristán is találkoztunk.

2011. febr. 7. 21:15
 2/11 gfero ***** válasza:
nagyon sötét a kép de abból ami látszik nekem tetszik esetleg beletenni egy nagyobb gyökeret de így is szép
2011. febr. 7. 21:15
 3/11 anonim ***** válasza:
Jó lesz. Ja hát így a fotóból nem derül ki, h milyen lámpa van rajta, de 2db neont én rátennék a tetejére.
2011. febr. 7. 21:19
 4/11 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. Ami a világítást illeti, az készül. Már megvan a foglalat is, gyújtás minden.Csak a villás dugó szarakodik...
2011. febr. 7. 21:22
 5/11 A kérdező kommentje:
És ami a gyökereket illeti, van 2 mangrove, 1 vasfa, és 1 szőlőtőke aminek a belsejében lapulnak a kb 1.5-2 hetes anci porontyok :) (HA még megvannak :D)
2011. febr. 7. 21:43
 6/11 anonim ***** válasza:
0%
én ennék be szűrőt mert régen volt egy akváriumom amibe nemvolt és tök hamar koszos lett. meg ha olyan halaid vannak akkor melegítőt is :D és ahogy látom nem lenne rossz mert a szifók szeretik a meleget a xifok
2011. febr. 7. 21:46
 7/11 A kérdező kommentje:
Bocsi, de van benne egy 1500liter/órás szűrő, és egy 300W-s fűtő =)
2011. febr. 7. 22:21
 8/11 anonim ***** válasza:

Azok kókuszdiók? És előtte talán egy csigaház? Meg látok valami kancsófélét is, bár lehet, hogy valami gyökér, csak beképzelem.

Én ezeket biztos kivenném, de a lényeg, hogy neked tetszen.

Imádom ezt a barnavizes tónust, az egész fekete-lágyvizes amazonaszi élőhelyet, és mindenképpen tőlem telhetően maximálisan biotop jellegre törekednék.

Bár én elég elvetemült vagyok, ha meglátok egy mangrove gyökeret. :D

Amúgy, ahogy látom, hal választásban sem követed olyan fanatikusan ezt a dolgot, szóval végülis rendben van.

Kivéve, ha jól láttam, és ott előrébb, az tényleg csigaház. Azt azért tényleg ki kéne venni, ha az.

2011. febr. 8. 14:55
 9/11 anonim ***** válasza:
Mi az hogy elvetemült vagy ha meglátsz egy mangrove gyökeret?
2011. febr. 8. 19:47
 10/11 anonim ***** válasza:

Azt, hogy a mangrove erdők világa elég sajátos hely. Nagyon szeretem annak a korhadó, lágyvizes élettérnek az élővilágát, és egy mangróve gyökér mindig arra emlkeztet.

És ha egy akváriumot kell berendezni, akaratlanul is valami ilyesmit látok magam előtt:

[link]

Márpedig itt nincs helye csigaháznak.

2011. febr. 8. 20:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!