Hali!
Mindenféleképpen világítást kell csináltatnod, akkor már könnyebb lesz beszélni az akváriumról. Ahogy szinte mindenkinek javasoljuk, növények kellenek, de itt biztosan nem marad meg semmi. Egyébként jó lesz, ami a berendezésből látszik az okés, a hátteredet már egy másik kérdésben megdícsértem, akvaristán is találkoztunk.
Azok kókuszdiók? És előtte talán egy csigaház? Meg látok valami kancsófélét is, bár lehet, hogy valami gyökér, csak beképzelem.
Én ezeket biztos kivenném, de a lényeg, hogy neked tetszen.
Imádom ezt a barnavizes tónust, az egész fekete-lágyvizes amazonaszi élőhelyet, és mindenképpen tőlem telhetően maximálisan biotop jellegre törekednék.
Bár én elég elvetemült vagyok, ha meglátok egy mangrove gyökeret. :D
Amúgy, ahogy látom, hal választásban sem követed olyan fanatikusan ezt a dolgot, szóval végülis rendben van.
Kivéve, ha jól láttam, és ott előrébb, az tényleg csigaház. Azt azért tényleg ki kéne venni, ha az.
Azt, hogy a mangrove erdők világa elég sajátos hely. Nagyon szeretem annak a korhadó, lágyvizes élettérnek az élővilágát, és egy mangróve gyökér mindig arra emlkeztet.
És ha egy akváriumot kell berendezni, akaratlanul is valami ilyesmit látok magam előtt:
Márpedig itt nincs helye csigaháznak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!