Karácsonyra kaptam egy kiskutyát. Aki 3 nap múlva nagyon beteg lett. Kiderült a kistesóját is a mi orvosunk kezeli ugyanúgy tüdőgyulladással.2 napja meghalt. Mit lehet ilyenkor tenni a "tenyésztővel"?
És ha új kutyát szeretnél majd a közel jövőben akkor tenyésztőtől vegyél kicsit drága, de ő nem fog elpusztulni.
Gondolom most nincs kedved egy másik kutyához.
Remélem segítettem, te hány éves vagy mert ha kiskorú akkor ne menj el a szaporítóhoz max az apukád.
Na jó, kerek perec kimondom: én igenis vissza akarnám kapni a pénzem. Tudom, hogy nagyon fáj az elvesztése, és ezt nem lehet pénzben mérni, de ne legyünk álszentek:( Nem tudom mennyiért vettétek, és mennyit költöttetek rá, de 2 hét alatt 50-60-70 ezret "bukni" (ne haragudj a kifejezésért) ...
Ha a pénzt visszakapod, akkor tedd el egy borítékba egy fiók mélyére, és ha egyszer úgy érzed, hogy mégis szeretnél egy új kutyát, akkor még egy kicsit hozzá teszel, és nagyon jó tenyésztőtől meg tudod venni.
Még egyszer, nagyon sajnálom hogy ezen kellett keresztül menned az ünnepek alatt:(
Ja, és még annyi, hogy yorkshire fajtamentés nincsen.
Ami még meggyőző lehet, hogy viszitek magatokkal az állatorvost, és valami ismerőst, barátot, rokont, aki jogász, rendőr, vagy valami radikális állatvédő szervezet tagja...
Bármi, csak érezze a dolog súlyát az illető, és ne jusson többé eszébe, hogy állatokat szaporít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!