Mi lehet a kutyammal? Nem akar enni es hanyik!
Figyelt kérdés
Tegnap delutantol nem akar enni semmit es hanyik. a hazba is igy beengettuk, de csak fekszik es nezi a TV-t. injekciot is kapott, de nem javult semitt. nagyon aggodom erte. hulyesegeket kerlek ne irjatok! a TV azert kapcsolom be neki hogy ne unatkozzon, mert egesz nap nem lehetek mellette. elore is kosz!2011. dec. 24. 11:46
2/31 A kérdező kommentje:
elfelejtettem mondani, h elakarom vinni alatorvoshoz kicsit kesobb, csak ha ti tudtok valamit h lehet meggyogyitani akkor nem kell jarkajak hiaba es penzert.
2011. dec. 24. 11:53
3/31 A kérdező kommentje:
amm nem orvos volt hanem tatam adta az injekciot csak o mar nyugdijas nem tud annyi mindent es messzeb lakik. tegnap voltam nala a kutyat nem vihettem
2011. dec. 24. 11:54
4/31 A kérdező kommentje:
en adtam be neki
2011. dec. 24. 11:54
5/31 anonim válasza:
??? de milyen injekciót adott a kutyának? Ő állatorvos?
Orvos kell ide,minél előbb
6/31 anonim válasza:
Valószínű mérget evett, vár meg míg meghal, idióta.
7/31 anonim válasza:
Annyi minden lehet az oka.
Te meg szurkálod tudatlanul.
Felelőtlen vagy , nagyon.
8/31 anonim válasza:
Téged kéne észnélkül szurkálni, alap, hogy injekciót csak állatorvos ad a kutyának, miután megvizsgálta.
9/31 anonim válasza:
A kutya betegségek mindegyike nem evéssel kezdődik és a 98%-a hányással folytatódik.
Vidd orvoshoz,már így is elvesztettél egy napot. Ha evett valami mérget akkorminden óra számít
10/31 A kérdező kommentje:
apum segitett es jo helyre attuk.
2011. dec. 24. 12:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!