Szerintetek milyen kutyusom van? Havanesenek vettem és pár napja igencsak megváltozott.
Azért én a helyedben felhívnám a kedves hobbiszaporítót, hogy kivel szórakozzon máskor.
kérd vissza amit fizettél. Ha nem adjamondd, meg, hogy már egy éve szabálysértés (80-200 eFt), ha valaki chip nélkül ad el kutyát. Még ha ajándékba adod akkor is bele kell rakatni a chippet.Erre csak visszaadja az árat (hacsak nem akarja, hogy feljelentsd)
Én a helyedben felkesném azt akitől vettem és vissza kérném az árát. Azért ne vicclejen már hogy egy keverékér több 10.000Ft-ot kiadok. maximum ha oltva vetted a kutyát csak az oltás árát hagyd ott és kész.
Én ezt tenném a helyedben.
Azért ne haragudjatok már meg! Ok, hogy nem szép dolog eladni egy kutyust fajtatisztának beállítva miközben keverék. De ugye a kedves vevő nyakához nem fogták a rozsdás bökőt, hidd el tk nélkül, hogy fajtatiszta és fizess sok kemény magyar forintot. Kérje vissza a pénzt, szerintetek vissza fogja adni? Hány évesek vagytok?
Azt mondja nem is keveset fizetett. Akinek ennyi esze van, hogy tk nélkül többet ad egy kutyáért, mint amibe 2 oltás és 3-4 féregtelenítés kerül, az megérdemli, hogy ne is hasonlítson a kutyája a hő áhított fajtára.
Azt, hogy kettőnk közül ki az okosabb szerintem nem vitatéma. Nem én vettem sok pénzért keverék kutyát úgy, hogy azt hittem fajtatiszta!
Maradjunk annyiban, hogy jól zárult az ügy, visszakapod a pénzt és boldogan élsz a kutyáddal. Ez utóbbihoz sok boldog együtt töltött évet kívánok nektek!Legyen szép a napod!
"kedves utolsó" voltam
sziasztok!hogy lehet képet betölteni?énis
vettem egy biscon havaneset,hát érdekes
az állatorvosunk azt mondja fajtatiszta,a másik
hogy valami mini kaukázusi,elég messzire mentünk ërte,mikor
a kiskönyvét kértem,hoppá az mégsem volt,ott akartam
hagyni h úgy nem kell,de szinte ingyen odaadta,
hát elhoztuk,beoltattuk féreghajtó,amit szintén
kihagytak!én még férget sem láttam de h ennyit??
sokkot kaptam,rá pár napra a kutya majdnem meghalt
kórház,infúzió,gyógyszerek stb..utána semmi baja nem volt!
nagyon mérges voltam magamra,h egy 7hetes,
parizerrel /etetett/szinte kiéhezett beteg kutyust
képes voltam elhozni,ráadásul kitudja milyen kutya,
.Most11hetes2kg és gyünyörű egézséges,vidám nyugodt kis
kutyus,és most már semmit nem bánok,sőt örülök
h megmentettem az életét,mert biztos h napokon belül
elpusztult volna!itt nagyon jó helye van!a hapsit hivtam
h mi történt csak hümmögött,de állitja h fajtatiszta,
bár nincs jelentösége h aze csak kiváncsi lennék
ti mit láttok benne!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!