Szerintetek milyen kutyusom van? Havanesenek vettem és pár napja igencsak megváltozott.
2012. jan. 2. 17:07
1/19 A kérdező kommentje:
A füle a legfeltünőbb...:/
2012. jan. 2. 17:08
2/19 anonim válasza:
Egy Havanesene keverék. Azt nem tudom, hogy mi lehet a másik. De nekem oolyan mint ha lenne benne Foxi is.
3/19 anonim válasza:
Vlmi terrier van még benne. amúgy tündéri eb,remélem nem ő fogja megszívni,hogy egy újabb szapi vágott bele a "nagy bizniszbe" O.o
4/19 A kérdező kommentje:
Ezt hogy érted?Miért szívná meg?
2012. jan. 2. 17:18
5/19 anonim válasza:
Valami keverék. én a havaneseben sem vagyok total biztos, lehet egy terrierkeverék is.
és fizettél érte? persze papír nélkül, szaporítótól....chipje van? (mert ugye már egy éve nem lehet kölyköt eladni chip nélkül..stb
6/19 A kérdező kommentje:
Fizettem,nem is keveset.Nincs chipje...
2012. jan. 2. 17:22
7/19 anonim válasza:
Hát akko egy keverékér kiadtál egy csomó pénz.
Most ha van szerződés akkor vissza mehetsz reklamálni és akkor attól függ mi van szerződésben vissza adja a kutya árát vagy a felét ha nem lesz olyan mit amjet ígér vagy akartál volna.
De gondolom szerződés sincsen....
8/19 anonim válasza:
Ha szereted akkor nem szívja meg ;) csak tudod sok olyan kutyus kerül menhelyre,akikről kiderül, hogy nem azok,amiknek eladták őket,s a "gazdik" csalódottságukban lepattintják őket -.- nem azt mondom, hogy a tiédre is ez vár, csakhogy ilyen is van....sajnos :(
9/19 anonim válasza:
Ilyenkor lesz az olcsó papír nélküli kutyából drága kutya.
Mert ilyen kis terrier keveréket bármelyikmenhelyen kaptálvolna. chippel. Akkor nem kellene adót fizetned utána
10/19 A kérdező kommentje:
Az anya kutyát láttam ő tuti Havanese volt.NEm fogom leadni sehova!:)Nagyon okos és szép kutyus nem számít hogy nem fajtatiszta!
2012. jan. 2. 17:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!