A kutyánk (fél éves német vizsla kölyök) elszökött tegnap éjjel, szétrágta a drótot. Ha nem fogadja be senki, megfagy odakint?
Tegnap éjjel nagyon megijedt a petárdáktól, meg a tűzijátékoktól és kiszökött (kennelben tartjuk éjjel, de szétrágta a drótot). Próbáltuk keresni, semmi.
Kérdésem: elég hideg van kint, élelem és víz nélkül meddig bírja szegény? Tegnap este még megetettük és megitattuk.
Ha valaki nem fogadja be, megfagy ebben a hidegben? :(
Jó, ez volt az utolsó eset, hogy ide kiírtam kérdést, ha bunkó vagy és nem tudod kin levezetni a feszültséget, légyszi ne rajtam éld ki magad!
Be volt téve kennelbe, nem a szabad ég alatt volt és senki nem sz*rta le, hogy mi van vele, a fene gondolta, hogy szétrágja a drótot! Most a házba is ha beviszem, ott is ugyanúgy hallja a petárdák, tűzijátékok zaját, mivel elég frekventált helyen lakunk, ott meg ha sokkot kap és nem tudom, kitör mondjuk egy ablakot és úgy szabadul ki, az mennyivel jobb??
Köszönöm annak, aki NORMÁLIS választ írt!
"Hol van a felelős kutyatartás?!"
Nem ebben az országban, az tuti..... Nem hiszem el, hogy egyetlen napra nem lehet az állítólag olyan nagyon szeretett kutyákat zárt helyre vinni.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!