A kutyánk (fél éves német vizsla kölyök) elszökött tegnap éjjel, szétrágta a drótot. Ha nem fogadja be senki, megfagy odakint?
Tegnap éjjel nagyon megijedt a petárdáktól, meg a tűzijátékoktól és kiszökött (kennelben tartjuk éjjel, de szétrágta a drótot). Próbáltuk keresni, semmi.
Kérdésem: elég hideg van kint, élelem és víz nélkül meddig bírja szegény? Tegnap este még megetettük és megitattuk.
Ha valaki nem fogadja be, megfagy ebben a hidegben? :(
Már kerestük mindenhol, autónk nincs, így gyalog elég kis terület az, amit be tudunk járni, ezen kívül tényleg bárhol lehet, egy nap alatt jól elkóborolhatott...
Kitettem a közösségi oldalakra a képét, hátha valaki megtalálja, ennél többet nem tudok tenni sajnos, de nagyon rossz ez a tehetetlenség! :(
Nem mondták el elégszer, hogy ilyenkor mindenki vigye be a lakásba a kutyákat... :(
Rengeteg weblap van, ahol a talált, elveszett kutyákat regisztrálják, kövesd nyomon, és Te is adj fel hirdetéseket!
Már feladtam hirdetést is, meg kiposztoltam egy csomó helyre a képét, az ismerőseim is továbbküldték...hátha meglesz!
Amúgy nagyon mozgékony kutya, fél percig nem tud megülni egy helyben, be nem hozhattam, mert ad1: szétszedne mindent a házban, ad2: reggelig nyüszített volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!