Még mindig semmi hír. Feladjam?
Köszönöm! Az egyik labrador - magyar vizsla keverék, a másik pedig nem tudom milyen keverék, de mindkettő nagyon szép, okos, aranyos, és nagyon hiányoznak. Kép:
Egyik se, sajnos. :(
Egyik lány rámírt facebookon, hogy látta az egyiket pár nappal ezelőtt a diszkont előtt. Annyira megörültem, sírtam örömömben. Megkérdeztem, melyiket látta, és mondta, hogy a kicsit, Buksit. Olyan szinten örültem, hogy hihetetlen. Aztán kérdezgettem, hogy hogy néz ki, stb, hogy bíztos legyek, tényleg Ő volt. Mondta, hogy egy fekete folt van a fülén. Nos, itt eltört a mécses, rájöttem, az nem Buksi, és már a remény is elszállt... Olyan keseredett vagyok. De megpróbálom nem feladni.. Már nem tudom mit csináljak. Plakátoltam, hírdetést adtam fel a neten, facebookon, minden nap nézem a netboardot, de semmi. :'( Ha valaki látta őket bármilyen oldalon, vatera, expressz( lehet, valaki ellopta őket, és felrakta őket oda ) szóljon kérem! Itt mindig elolvasom a válaszokat ! Köszönöm!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!