Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Még mindig semmi hír. Feladjam?

Sophie12 kérdése:

Még mindig semmi hír. Feladjam?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Még mindig semmi hír a kutyáimról... Feladjam? Nem tudok már mit tenni, csak várni és imádkozni.
2012. jan. 1. 14:36
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
Sok szerencsét!! Harcolj a végsőkig!! Milyen fajták voltak?
2012. jan. 1. 18:14
 22/34 A kérdező kommentje:

Köszönöm! Az egyik labrador - magyar vizsla keverék, a másik pedig nem tudom milyen keverék, de mindkettő nagyon szép, okos, aranyos, és nagyon hiányoznak. Kép:

[link]

2012. jan. 1. 18:31
 23/34 anonim ***** válasza:

Hátha ő az:

[link]

2012. jan. 1. 21:11
 24/34 anonim ***** válasza:

Vagy ő?

[link]

2012. jan. 1. 21:12
 25/34 A kérdező kommentje:

Egyik se, sajnos. :(

Egyik lány rámírt facebookon, hogy látta az egyiket pár nappal ezelőtt a diszkont előtt. Annyira megörültem, sírtam örömömben. Megkérdeztem, melyiket látta, és mondta, hogy a kicsit, Buksit. Olyan szinten örültem, hogy hihetetlen. Aztán kérdezgettem, hogy hogy néz ki, stb, hogy bíztos legyek, tényleg Ő volt. Mondta, hogy egy fekete folt van a fülén. Nos, itt eltört a mécses, rájöttem, az nem Buksi, és már a remény is elszállt... Olyan keseredett vagyok. De megpróbálom nem feladni.. Már nem tudom mit csináljak. Plakátoltam, hírdetést adtam fel a neten, facebookon, minden nap nézem a netboardot, de semmi. :'( Ha valaki látta őket bármilyen oldalon, vatera, expressz( lehet, valaki ellopta őket, és felrakta őket oda ) szóljon kérem! Itt mindig elolvasom a válaszokat ! Köszönöm!

2012. jan. 1. 21:59
 26/34 anonim ***** válasza:
Sajnálom!:( Megosztom a képet ami felraktál a facebookon.
2012. jan. 1. 22:02
 27/34 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2012. jan. 1. 22:03
 28/34 anonim ***** válasza:
MENY BE A HELYI ÁLLATMENHEJRE!!!
2012. jan. 2. 08:08
 29/34 A kérdező kommentje:
Nem voltam, hanem írtam nekik e-mailt, és küldtem képet is, de egyiknél sincs. Kettőt fel is hívtunk, lekrték az adatokat, hogyha odakerülnek, szólnak. Ma fel hívok még egyet, apumtól ellopom a telefont, miközben alszik, és az udvaron felhívom. xd :D Szurkoljatok
2012. jan. 2. 10:42
 30/34 anonim ***** válasza:
Jobb, ha személyesen bemész! Hallottam én már olyan esetet nem egyet, hogy a gyepmesternél volt a kutya, de telefonon azt mondta, hogy nincs ott. Egyáltalán nem figyelnek ezek oda a kutyákra, simán lehet, hogy ott lapulnak valamelyik hátsó kennelben. Személyesen nézz körül, az a bizto!
2012. jan. 2. 10:49
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!