Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Még mindig semmi hír. Feladjam?

Sophie12 kérdése:

Még mindig semmi hír. Feladjam?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Még mindig semmi hír a kutyáimról... Feladjam? Nem tudok már mit tenni, csak várni és imádkozni.
2012. jan. 1. 14:36
1 2 3 4
 11/34 A kérdező kommentje:

Igen, gondoltam erre. Anyukám nem, mert nagyon szerette őket, maximum apum. 3 kutyám van/volt ugye, és ő csak az egyiket szerette, a másik kettőt, akik elszöktek ugye, azokat utálta. Ma megkérdeztem tőle, és leüvöltötte a fejemet, hogy hogy merészelek ilyet gondolni róla. Kiskoromban is sok macskámtól megszabadult... Majd még nyomozok.

Mindjárt indulunk barátnőmmel, gyalog körbe megyünk párszor a falun (az a baj, hogy nagyon nagy) és akik az uccán vannak, tőlük megkérdezzük, hogy látták-e. Képet is viszünk. Köszönöm a sok választ, megpróbálom nem fel adni.

2 kutyám tünt el, dec 29-én hajnalban, egy nő szerint valaki berakta őket egy zöld autóba. Remélem, hogy valaki horti vitte el, és csak azért, hogy ne essék baja. Remélem.

Szurkoljatok, és még írjatok!

2012. jan. 1. 15:06
 12/34 Akiteki ***** válasza:

Ne add fel!!!

Az egyik kiskutyámat kilopták a kertből a gazdáitól. 81 nap múlva lett meg.

2012. jan. 1. 15:07
 13/34 anonim ***** válasza:
Ne add fel! Egy kutyás újságban volt,hogy 14 hét után került elő egy kutya(Arnold volt a neve),és egy erdőben kóborolt,már szinte vad volt,de megtalálták :)
2012. jan. 1. 15:10
 14/34 A kérdező kommentje:
Értem. Én is ebben reménykedem. Nagyon nehéz ,mert nagyon hiányoznak.. :( Mindent bebeszélek magamnak, hogy meghaltak, ellopták, megölték, mindent... :(
2012. jan. 1. 15:11
 15/34 anonim ***** válasza:
Az egyik ideiglenes kutyusom két hónap múlva került elő a szomszéd településről. Egy két hét elteltével nem árt a környező településeken is kitenni néhány plakátot. Az enyémről lelopták a nyakörvet, még a bolhanyakörvet is, és valaki fejbe is verte. De szerencsére semmi komoly. Többen is etették, és nem igaz, hogy nem tűnt fel senkinek a friss ivartalanítás. Még tiszta zöld volt a fertőtlenítőtől. Teljesen véletlen volt, hogy végül meglett, de alapjában véve a plakátozás segített.
2012. jan. 1. 15:17
 16/34 A kérdező kommentje:
Én is tegnap plakátoltam, olyan tehetetlennek érzem magam..
2012. jan. 1. 15:21
 17/34 anonim ***** válasza:

Dehogy!

Nagyon sok esetben a kutyák hetek, hónapok múlva kerülnek vissza a gazdájukhoz. Te csak legyél kitartó, biztos vagyok benne, hogy megkerülnek!

2012. jan. 1. 15:26
 18/34 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen! remélem így lesz
2012. jan. 1. 15:30
 19/34 anonim ***** válasza:

mamámék kutyái(2 kutya) tüntek el 3 hétre ők plakátot se tettek ki,meg ismerősöket kérdezgettek de sehol semmi már úgy volt hogy menhelyről hoznak kutyát mert tanyán laknak és kutya nélkül nem maradhatot..aztán egyik reggel amikor ki mentek a csirkéket megetetni ott feküdtek a kapu elött az egyiknek a lába szét volt lőve(németjuhász) (mamámék sajnos elaltaták ,úgye régi falusi gondolkodásuk van és nem akartak sérült kutyát) a másikon(mudi keverék) csak az látszott hogy vki megverte meg egy drót volt a lábára csavarodva, ők is megszökhettek ,így a mamámék megkötöték a mudi keveréket(boxi-t) ne szökjön el de minden nap elvan engedve akkor csámborog 2-3 órát és vissza jön ..azóta van két nagytestű keverékeik ők nincsenek megkötve csak amikor disznót vágnak..

biztos meglesznek,a közeli településeken is érdemes megnézni ,kiplakátolni,

egyik ismerősöméknek 40 km odébb lett meg a kutyájuk szomszéd városban ,neki volt biléta a nyakában címmel és telefon számmal , egy kutyásétáltató látta kutyát az erdőben és látta hogy van rajta biléta..1,5 hétig volt távol a kutya..

2012. jan. 1. 16:14
 20/34 A kérdező kommentje:

Barátnőmmel ma kiragasztottunk még 1-2 plakátot.

Köszönöm mindenkinek a választ. Attól félek, hogy Őket ellopták. Egy zöld autóba rakták.. Ha nem kerülnek elő, akkor szerintetek menjek a rendőrségre? Anyukám nem akar... De félek, ellopták őket. Abban reménykedem, h valaki meglátta őket, és mivel cukik (xd) befogadták, hogy ne essék bajuk...

2012. jan. 1. 17:30
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!