Még mindig semmi hír. Feladjam?
Kocsiba be, végignézni a környéket, kérdezősködni.
Tavaly 5 órát kerestük a kutyát mire meglett.
Amúgy direkt írtam tegnap, hogy zárjátok el..
Igen, én vagyok az, akinek dec 29-én eltüntek a kutyái.
Már plakátoltam ,körbe kocsikáztunk, de semmi. Annyira el vagyok keseredve. 4 napja semmi hír róluk, megőrülök. Nem bírom.
Jaj.. :(( Az én kutyám idáig csak 1* szökött el reggel, de d.u. már hazahozták.
Szerintem még van remény! :) Ne add fel!!!
Szerintem még ne add fel.
Nekem volt 2 Foxim. Egyszer elszöktek 2 hétig nem is láttuk őket biztosan meg haltak azt hittük. Mire 2 hét után apum a szomszéd valban megtalálta az egyiket. Soványan betegen, büdösön, vállon is volt lőve de élt. Egyből irány a doki kiszedték belőle. A mellső lába ahol meglőtték soha nem lett tökéletes.
A másik kutyánkat viszont miután meg lett a másik 4 napra meglett. Apumat hívta az erdész szomszédunk, hogy megtalálta de sajnos ő már halott volt...
Szóval még van remény hogy meg lesznek a kutyáid ne add fel!
Ne add fel! Volt kutyus, aki 14 hét után került elő, és nemrég egy barátomék is majd' 10 napot keresték a kutyájukat, mire előkerült.
Egyébként az jutott eszembe, hogy nem lehet, hogy a szüleid akartak megszabadulni tőlük, és beadták neked ezt a mesét? Csak mert gyerekkoromban nekem is voltak érthetetlenül eltűnt kutyáink, később a szüleim bevallották, hogy nevelni nem bírták, inkább elajándékozták, nekem meg azt mondták, hogy megszöktek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!