Mi lehet az oka, hogy a 7 éves törpe snaci kan kutyánk rendszeresen a ház két bejáratához vizel és a kutyaólban is rendszeresen dobja a sárgát?
30-as: Én akkor is sokat vittem sétálni a kutyámat, amikor kertben volt. :)
De persze minden kutyának jobb dolga van a lakásban mert ott általában felengedik az ágyra vagy kanapéra stb. :D Meg többet van a gazdi közelében, még ha az nem is épp vele foglalkozik.
Nem olvastam el minden választ, de az ivartalanítás, 7 éves korban már nem oszt nem szoroz egy ilyen problémánál... Inkább szidd le, és küldd el onnan, ha éppen látod mit művel az ajtóval.
A SZUKÁM 2 évesen lett ivartalanítva (már lassan 7 éves), mégis ha megyünk sétálni, felemelt lábbal lepisili a villanyoszlopot, bokrokat. Illetve néha itthon a kertben is emelt lábbal pisil, igaz, az összes szomszéd kutya is kan, ő ezt látta tőlük. Gondolom én. :)
Az meg, hogy ha meglát akkor is rögtön pisil, az nem fogható az öregségére, 7 évesen egy kis termetű kutya egyébként sem túl idős még, a 10+-os kutyám sosem vizelt maga alá izgalmában...
vagy tényleg nagyon izgatott, amit igen nehéz korrigálni egy 7 éves kutyánál, vagy prosztata-, esetleg húgyúti problémái vannak, ha nagyon gyakran vizel keveset, én megnézetném egy állatorvossal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!