Mi lehet az oka, hogy a 7 éves törpe snaci kan kutyánk rendszeresen a ház két bejáratához vizel és a kutyaólban is rendszeresen dobja a sárgát?
Azzal értek egyet, aki azt írta, hogy ösztönös a kutyáknál, hogy jelöli a területét, ez olyan nála, mint egy névjegy, amivel jelzi a többi kutyának, hogy ez az ő területe.
Nem értem egyesek miért esnek át a ló túl oldalára a falkavezér témában. Egyébként nem is falkavezér, hanem vezető a jobb kifejezés, még inkább a tanító.
Jó hogy nem sarokban elbújva pisiljen a kutya, aztán porszívózzon fel maga után, mert a vezér területén ő nem végezheti a dolgát. :S
Na akkor tisztázzuk: Nekem is törpe snacim van és nem első kutyám. Az egyik legalkalmazkodóbb kutya. Rohadtul semmi baja nincs a kertben, nagyon is élvezi. Nagy energiájú kutya, ott pedig tud rohangálni.
Az enyém volt 2x kertes házban és többször panelban. MIND A KETTŐT HAMAR MEGSZOKJA! Volt, hogy télen is kint kellett lennie, képzeljétek semmi baja nem volt.
Aki ismeri a sancikat, tudja, hogy milyenek...
Amúgy szerintem is kasztrálni kéne. Az egészségének is jót tesz (kevésbé kaphat el betegségeket) és neki is jobb, mert nem kell mindig meghülyülnie ha egy szuka tüzel. És az ivartalanított kutyák kevésbé szoktak jelölni is. :)
Ő a falkavezér meg ivaros is.Nem idegbeteg csak nincs megnevelve.
1,5 szobás panelben jobb dolga van a kutyának amúgy mert napi 3-4-5x leviszik sétálni nem a kertben tengődik egész életében, hanem érik ingerek és a gazdi közelében lehet egész nap.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!