Melyiket válasszam? (több lent)
Melyiket válasszam?
Rottweiler-t? Sima szőrű Foxterrier-t? Drótszőrű Foxterrier?
Akita inu-t? Border Collie-t? vagy Jack Russell-t?
Magamról.:
Nem az első kutyám lenne. Szeretek sportolni (úszni, futni, sétálni stb...). Türelmes vagyok. Szeretek kutyát tanítani, nevelni. Minden kutya fajtát szeretek, de ezeket a legjobban. Állatorvosnak tanulók.
18/L
Szerinted melyik lenne a hozzám való kutya?:)
Köszönöm szépen előre is a válaszokat.
Van Jack és Border is a családba (mind kettő szuka), a többiről nincs személyes tapasztalatom. Ja, egyszer megharapott egy foxi :)
A Border nagyon okos, sokkal jobban meg akar felelni mint a Jack. A Jack Russel is imádnivaló, mert kicsi és hát teljesen más világ. Mind a kettő sportolni fog veled, mind a kettőt tökéletesen meg lehet nevelni (a mieink póráz nélkül sétálnak bárhol). A Border előnye, hogy könnyen kezelhető a szőre, csak tavasszal a vedlésnél kell jobban odafigyelni, a Jack-é folyamatosan vedlik. A Jack kis méretű és ennek nem csak az etetésnél váltod a hasznát, hanem a szállításnál is.
A helyedben Jack Russelt vennék. Jobban bírja a lakást és ha úgy adódik az egyedüllétet. Betanítható gombász kutyának, ha esetleg valami extra célt is akarsz adni neki. A border is tökéletes kutya és tényleg durván okos, de ha munka nélkül hagyod akkor tényleg nem könnyű vele, lehet utána takarítani. Tudod mit, vegyél mind a kettőt egy pár éveltéréssel :D
Border collie a világ legokosabb kutyája, nekem is van de már ő 6 éves és még mindig játszana.:)
Jack russel terriert választottam.
Köszi szépen a válaszokat!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!