Miért miért?
Te fehérvári vagy, ugye? (Én is.)
Tegnap erre felénk már rendesen petárdáztak és tüzijátékoztak. Nem lehet, hogy stresszel a kutyusod? Egyébként hogy viselkedik? Mióta nem eszik?
Mi köze ehhez a tengerimalacnak? Hacsak nem ette meg a kutyus, azért nem éhes... vagy nem értem.
Mióta nem eszik, mennyi idős? Hányás, hasmenés volt-e? Más tünetet nem látsz rajta? Jó lenne kicsit több információ, főleg a tengerimalac szerepéről.
Ha csak simán étvágytalan és/vagy finnyás, hagyj ki egy étkezést, ne tukmáld mindenáron májkrémmel meg pörkölttel, és a következő étkezésnél simán tedd le elé a tányért a szokásos ételével, ne imádkozz neki, hogy egyen egy falatot. Ha csak játssza a királykisasszonyt, úgyis enni fog, ha megéhezik.
Miért miért nem tudsz egy értelmes kérdést feltenni? A kiegészítésben sikerült, eggyel feljebb kellett volna írni.
Nem tudom, miért nem eszik a kutyád? Beteg? Stresszel? A tengerimalac belefekszik a táljába, és nem fér oda? Vagy megette a tengerimalacot, és most nem éhes? Szerinted látjuk mi a kutyádat, meg tudjuk, mi történt vele mostanában, amiből egyáltalán tippelhetnénk arra, hogy mi baja van? Információt kérünk, és majd akkor talán lesznek használható ötleteink, de ennyiből csak légbőlkapott dolgokat tudunk puffogtatni, amiknek talán semmi közük a valósághoz.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!