Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Pároztatni szeretném a kutyáma...

Pároztatni szeretném a kutyámat (szuka), de nem találok neki megfelelő párt. Hol keressem?

Figyelt kérdés
2011. dec. 30. 20:42
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
98%
Nézz körül menhelyeken. Talán elmegy a kedved a szaporítástól!
2011. dec. 30. 20:43
 2/12 anonim ***** válasza:
100%

a kutya tenyészszemléje megvan? kötelező orvosi szűrések?

Tenyészérett már (vagy csak ivarérett)? Kiválasztottad a vérvonalat amivel keresztezni szeretnéd? Orvosi felkészítése megvolt?

Végeztél tenyésztői tanfolyamot,hogy tuddmit tegyél avemhesség alatt, az ellésnél?

Vagy csak szaporító vagy? Mert akkor inkább necsináld. Ajánlom az ivartalanítást, akkor nem kell ebadót fizetned.

2011. dec. 30. 20:45
 3/12 anonim ***** válasza:
46%
Szólj egy hajléktalannak. ÉS AKKOR LESZNEK KIS FARKASEMBEREID
2011. dec. 30. 20:46
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Nem ajánlatos pároztatni a kutyádat mert lehet hogy menhelyre kerülnének. Régebben én is nagyon-nagyon szerettem volna pároztatni a kutyámat de aztán megértettem hogy nemkell mert biztos hogy ha nem is mind de sok kerülne menhelyre belőlük. Ígyis nagyon sok van a menhelyeken, sokat altatnak el és ennek nemkell kitenni a kiskutyákat.
2011. dec. 30. 20:47
 5/12 anonim ***** válasza:
98%
Én is a menhelyt javaslom, ott biztosan találsz a számára párt. Sőt, tudod mi lenne a legjobb? Ha egyből onnan fogadnád örökbe a kölyköket, így nem kell a kutyádat kitenni a hülyeségednek, sőt még életeket is mentesz. Mindenki jól jár.
2011. dec. 30. 20:47
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
A tenyésztő ismerőseidnél a kiállításokon.
2011. dec. 30. 20:50
 7/12 anonim ***** válasza:
100%

Sehol, kérlek:(

Olvass utána, hogy Magyarországon milyen borzalmas túlszaporulat van, naponta kutyák tucatjait kell elaltatni, mert egyszerűen ennyi állatot már nem bír el az ország.

Ha a Te kutyád is szül néhány kölyköt, akkor ugyanennyi -már meglévő- kutyától veszed el az esélyt, hogy gazdihoz kerülhessenek.

2011. dec. 30. 20:50
 8/12 anonim ***** válasza:
100%

[link]

Na ezt mindenképp nézd meg mielőtt elletnéd...

2011. dec. 30. 20:54
 9/12 Akiteki ***** válasza:
100%

20:50

Tiéd a mai sárga trikó! Ez volt a legjobb válasz!

2011. dec. 30. 22:30
 10/12 anonim ***** válasza:
1%
milyen fajta kutya?? én is szeretném pároztatni a kutyám és fiú :)
2011. dec. 30. 23:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!