Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Mennyibe kerül egy szuka...

Mennyibe kerül egy szuka kutya ivartalanítása?

Figyelt kérdés
A kutyám már 5 éves. Nem idős az ivartalanításhoz?
2011. dec. 28. 18:57
 1/9 anonim ***** válasza:
41%

Szia!

Tavasszal szoktak akciók lenni, a zöld zebra oldalát nézegesd sűrűn, ott fent szoktak lenni.

Úgy emlékszem, hogy pl. egy 25 kg fölötti szuka kutya ivartalanítása 16500Ft volt.

Szerintem amúgy nem idős, de majd a doki úgyis megmondja, hogy milyen kondiban van a kutya :)

2011. dec. 28. 19:00
 2/9 anonim ***** válasza:

a kutya súlyától függ az ára!

( altatás-ébresztés,altatószer,gyógyszerek,műtéti költség,illetve az esetleges gallér ( bár szerintem elég az alumínium színű fertőtlenítő spray-s lefújása a sebnek )

cc: 6 000-illetve 20 000.-ft közözz !!!!!

1-2 kg-os kutyára olcsóbb,20-30 kg-os kutyának akár a többszöröse !

5 évesen nem idős !

az ivartalanítás sosem késő !

persze nem tüzelési időszak alatt !

2011. dec. 28. 19:20
 3/9 Akiteki ***** válasza:
Attól is függ, hogy merre laksz. Pesten sokkal drágább.
2011. dec. 28. 19:37
 4/9 A kérdező kommentje:
Szabolcs Szatmár Bereg megye, Kisvárda. De én úgy gondoltam hogy majd Nyíregyházán az állatkórházban fogjuk megcsináltatni a műtétet.
2011. dec. 28. 19:43
 5/9 Gyöngy9400 ***** válasza:
45%

Szerintem itt megtudhatod az árat, ha megkérdezed:

info@allatkorhazak.hu

2011. dec. 29. 11:40
 6/9 anonim válasza:
Én a kutyusom 10 hónaposan ivartalanítottam, 13 kilós és 15 ezer volt (Solymáron, nagyon jó fej doki) Szerintem még most is lehet, viszonylag fiatal még.
2011. dec. 31. 00:58
 7/9 anonim ***** válasza:

szia!

Én is Kisvárdán lakok! A húgom tacsi keverékét 30000Ft-ért műtik meg Nyíregyházán!

(2 kórház van, érdeklődj mind a kettőnél! Nincsenek is messze egymástól)

2011. dec. 31. 10:18
 8/9 anonim ***** válasza:
Debrecenbe a Pavlov Kutyája Állatkórházba van most akció. Nagyon jó és új technikával műtenek, én is oda viszem az enyémet.
2011. dec. 31. 10:28
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
Szia én nyíregyi vagyok tavasszal az állatbarát alapítványnál szokott akció lenni kapsz egy kupont és úgy olcsóbban ivartalanítják. Mondjuk mi átmentünk tokajba mert ott a nagy kutyánkat 20000 csinálták. És ahogy olvastam egy kis tacsiért elkértek 30E akkor egy nagyobb testűt menyiért csinálhatják
2011. dec. 31. 14:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!