Elszöktek a kutyáim. Mit tegyek?
Fajtamentőket hívhatod, már akkor is, ha hordozzák egy adott fajta jellemzőit. Kérd meg a menhelyt, hogy lehetőleg a szomszédos megye vagy az egész országban a többi menhelyt értesítsék. Nagy segítség, ha facebookra raksz fel megosztásra hírdetést. Írj az állatvédő szervezeteknek fb-on, őket sokan nézik, biztos megosztják ezt.
Hogy szökhettek el? Felelősségteljesebben kellett volna rájuk vigyáznod.
Sajnálom, hogy ezt kell mondanom, de a kutyáitokért csakis ti vagytok a felelősök, csak a ti dolgotok, hogy vigyázzatok rájuk. Ha nem valami hiperaktív kutyákról van szó, akkor napi max. 2-3 órás séta és egy kis szellemi fárasztás pont elég nekik, hogy ne kezdjenek el ők szórakozásról gondoskodni.
Azért remélem, meglesznek. Linkeld be a hírdetést ide, sokan meg fogják osztani innen is.
Tudom, minden második nap elmentem velük sétálni. Marley egy labrador, közepes méretű. Buksi egy kis keverék. Nagyon játékosak, és ahova az egyik ment, oda ment a másik is. Itt van a hírdetés, kérem sokan osszák meg, és aki még tud tippeket, hogy mikkel tudnám őket megtalálni.
Megosztottam.
Egy kissé hiányos a szöveg.. Mikor? Honnan szöktek meg? Ezt írd még bele..
Köszönöm! Kicsit bővebben írtam róla. Egyébként a facebook profil az anyukámé, én a lánya vagyok.
Köszönöm mindenkinek, aki megosztotta. Felrakom a netboardra, és beszélek még egy két emberrel. Köszönöm az eddigi segítséget! Ötleteket még várok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!