Milyen fajtájú kutyát érdemes venni?
Kedves 20/21.
Ha nem háborodtál volna fel, és elolvastad volna amit írtam, akkor láttad volna hogy nem akarlak beköpni, csak segíteni, mert én nekem semmi bajom nincs ezzel, de lehet hogy másnak lesz! én csak téged próbáltalak védeni a letiltástól, de tudod, hogy máskor ki fog figyelmeztetni! -.-"
Másodsorban pedig ez az egész vita a kedves undorítózóból fakadt ki. Egy kutyára : 1. nem mondjuk azt, hogy undorító ;
2. nem véletlenül púpos a háta, és ez a tartás csak "ideiglenes". Igazából gyönyörũ egyenes a háta. Ez az úgymond "kiállítási póz". Mellesleg oké, elnézést mind a kettõtöktõl elnézést kérek a hirtelen haragért. Ennyi a magam részérõl lezártam a vitát. :D Amúgy amit mutatott az egyik válaszoló, akivel kötekedtünk, az ordas német juhászkutya? Szép õ is :) De kérdezõ. Nagyon érdemes lenne németjuhászt venni! Gyonyörũek! :) Vagy esetleg vizslát! Attól függ, hogy mennyi idõd van, mert a németjuhásszal rengeteget kell foglalkozni, mint a legtõbb nagytestũ kutyussal! :) Odafigyelést igényelnek, minden napi több ôrás játékot, esetleg tanítást. Javaslom ezt a fajtát, bármilyen színben. Vagy ordas németjuhász, ónémet juhászkutya, vagy a sima nj! Bár bevallom, nekem a sima nj jön be legjobban, de ez nem jelenti azt. hogy a többi nem tetszik! :)
Figyelj én mondtam hogy csak segíteni akartam, de egy ilyen makacs, önfejű embernek, hiába mondok semmit, feleslegesen koptatom a billentyűzetemet. Ha letiltanak, lesz@rom! Még meg is érdemelnéd! a reklám az reklám és kész!
lezártam a témát!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!