Mi a véleményetek erről a kutyáról? Keverék , de melyik fajta jellemvonásai látszódnak rajta leginkább?
Mivel a mudi eredeti kutyafajta, sokkal több színben és méretben létezik, mint amennyiben elismerik. És ez így van jól. Különben unalmas lenne a paletta :)
Nekem fekete van :)
Belső tulajdonságai: Hűséges ,nagyon barátságos ,de idegenekkel szemben bizalmatlan ,a gyerekeket nagyon szereti, más kutyákkal is nagyon jól kijön.
Budapestről hoztuk egy gazdától aki 4 kutyát tartott egy kis méretű kennelben.:( Szegény depressziós volt ,mindenkitől félt ,de 1 év alatt rendbejött. Még akkor is voltak kisebb bepisilések ,de mostanra teljesen megváltozott. Mára már 4 éve vagyunk együtt, és legjobb barátok lettünk.:)
Én leírkáltam amikor elhoztuk a gazdájától ,hogy kik a szülei és láttam is őket ( egy kennelben voltak ). Az apja fajtatiszta mudi, az anyja fajtatiszta pumi! Ő nekem inkább a mudira hasonlít, a testvére pedig a pumira. Tudom ,hogy furcsa de így volt.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!