Melyik kutya fajta tettszik a kettő közül? Miért?
A Havanese vagy az Amerikai Cocker Spániel.
A Spánielek édesek , de annyira makacsok és féltékenyek hogy az csak na. Cukik , de csak nézni , semmi pénzért nem tartanék egy makacs és akaratos fajtát.
A Havanese nekem jobban tettszik , de csak azért mert szelídebb és bájosabb fajta. Soha életemben nem láttam még olyan bájos Spánielt mint egy Havanese.
Szerintetek ? Indokokat is légyszi.
Szerintem a havanese sokkal okosabb. Gyorsan tanul.
De a havanese eleve barátságos.
A Spániel meg eleve makacs.
Tenyleg ugy irsz, hogy a spanielt huzod le.. miert nyitottad meg akkor a temat, ha annyira meg van roluk a velemenyed?
A spanielek okosak, ertelmesek, es ragaszkodoak. Ha a ragaszkodasuk aggressziv feltekenysegben jelenik meg, akkor felre lett nevelve.
Nekem angol cocker spanielem van, gyonyoru es okos is. Ennek ellenere szeretem a havaneseket is, sot, a legtobb kutyiban meg kell tudni latni a szepet :)
Nem nem azért.
Szerintem édesek a Spánielek , de amiket eddig meg ismertem az mind mind makacs volt.
Ezért ez a véleményem. Biztos vannak jól neveltek is de eddig nem volt szerencsém ilyen egyedekhez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!