Szerintetek ez igénytelenség, látsz benne kivetnivalót?
Figyelt kérdés
Van egy kutyám,kinti lesz de még csöppség.Nah és ha este bepiszkít akkor fogom és alaposan wc papírba rakva lehúzom a wc-n.Szerinted ez gusztustalan igénytelen?Ohh még azt nem szeretném kihagyni hogy fertőzésveszés bármi nemű előjövetele miatt mindig öntök fertőtlenítőt utána bele.2011. dec. 28. 22:22
11/16 anonim válasza:
szerintem is a szarnak inkább wc-ben a helye, mint a kukában.
12/16 anonim válasza:
Ez így teljesen rendben van, ahogy csinálod. Pedig én is tisztaságmániás vagyok. :D
Ja, mellesleg elsőre nekem is úgy jött le, hogy a kutyát húzod le... hiába, no, fáradt vagyok. :)
13/16 anonim válasza:
Amíg a kutyus kicsi addig vele jár a bekakálás. Nekem ugyan mindig cicáim voltak de azok is odacsináltak. Na bumm. Felszedés,lehúzás, forróvizes-hipós felmosás, és ha már ott volt a meleg hipós víz azzal le lehet még pluszban önteni a wc-t.
Egyébként némelyik állat - pláne ha benti, oltott, féregtelenített - néha tisztább mint némelyik ember.
14/16 anonim válasza:
Nekem cicám van, a vécé mellett van az alom, a kakit egyszerűen bedobom a vécébe. Nem fertőtlenítek utána, ahogy bevallom, ha magam vécézek, akkor sem fertőtlenítem ki. Semmivel nem fertőzőbb a bent élő állat ürüléke, mint a sajátunk.
15/16 anonim válasza:
Aki szerint zacskózni kéne, az a saját gyerekéhez is csak gumikesztyűben nyúlt/nyúlna?
16/16 anonim válasza:
Az ősszel rontotta nálunk a levegőt egy árokpartról felszedett kis kölyökkutya, olyan férges volt, mint az állat. Az ürülékét én is lehúztam a wc-n, mert tudom, hogy az úgyis durván fertőtlenítve van, onnan tuti nem fertőződik vissza sem ember, sem kutya. Éljen a domestos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!