Nagyon fel tudom magam húzni bizonyos embereken és olyankor képtelen vagyok türtőztetni magam (a többi lent). Mi a módja a higgadt reagálásnak?
A barátom anyukája túlontúl gyámoltalan, úgy értem, szegénységben élnek, de a füle botját sem mozdítja, hogy valahogyan kimásszanak a gödörből.
Odabent bagózik az élettársával együtt, már olyan szag van náluk mint egy c!gánytanyán, de a legmárkásabb kajákat szerzik be mindig, eszetlenül gondolkodnak és emiatt a barátom folyamatosan szív mint a torkosborz. Amikor megemlíti nekik a srác, hogy pl. az egyetemen már tettek megjegyzéseket a szagára, felháborodnak, és arra hivatkoznak, hogy nekik az egyetlen szórakozásuk a cigi. Eszetlenül költekeznek, de emellett megállás nélkül nyavalyognak a sorsuk miatt.
A nőnek gyakran 4-féleképpen kell elmagyarázni a legegyszerűbb dolgot, míg egyszer sikerül megértenie, és olyankor is meg van magyarázva: szegényke kimerült a sok munkában (ami általában 1 ebéd elkészítését jelenti).
Ilyenkor el akarok vonatkoztatni arról a helyzetről, mert tudom, hogy csak a barátomat bántom meg, amikor utalok rá, hogy mennyire tutyimutyi az anyukája.
Az a baj, hogy ebben a környezetben él és beleivódik ez a szájtáti életmód, amitől a szőr feláll a hátamon.
Próbálom elfogadni ezt, de mindig kiül az arcomra az ellenérzés - nem tudom eltitkolni az érzéseimet.
Ti hogy/mit tennétek?
Ha cigiznek és a legmárkásabb kajákat veszik, akkor nem szegénységben élnek, hanem inkább igénytelenségben.
Amugy erre a megoldás a jövő: Különköltözni tőlük, és havonta egyszer látogatni őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!