Akkor én most szaporító lennék?
19:05
Lelőtted a poént! Szerettem volna rávezetni:))
Ha van két ilyen hihetetlenül jó kutyád, ami egészséges stb... és tetszik az adott fajta (tényleg, milyen fajtáról van szó???)és van hozzá jó sok pénzed akkor miért így csinálod? Akkor már miből tartana egy tenyészszemle, kapcsolatfelvétel a kutyáid tenyésztőivel szakmai tanácsért, kennelnév kiváltás és a kutyáid megmérettetése egy-két versenyen.
Akkor esetleg nem csak szaporító lennél, mert így csak az vagy. Van olyan ismerősöm aki csak munka vonalra szelektál, mégis
Az én véleményem szerint te nem vagy szaporító, ha minden úgy van ahogy leírtál. De a szukádnak mikor volt ezelőtt kölyke? Ha az előző tüzelésénél is, akkor már az én szememben szaporítónak tűnnél, és ugyanezt mondanám, ha a következő tüzelésénél is engednéd-akarnád, hogy kölykei legyenek.
Magyarországon tele vannak a menhelyek kutyákkal, folyamatos az altatás, mert az emberek bevállalnak egy kiskutyát, aki olyan cuki, de nem gondolják át, hogy a következő több mint 10 évben egy élőlényről kell gondoskodniuk, télen nyáron. Ez a baj, és nem az amit te csinálsz, főleg ha már a kölykök megszületése előtt rendes gazdikat keresel nekik, akikkel írathatsz olyan szerződést is, hogy kötelező ivartalanítaniuk, főleg akkor ha a kutyáid nem a fajta standardjának megfelelően néznek ki, illetve viselkednek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!