Az alábbi cikken nagyon ledöbbentem. Nem tudom, hogy örülni kell-e, hogy lelepleződött egy szaporító, vagy szomorkodni azon, hogy ez megtörténhetett?
2011. nov. 10. 10:06
1/20 Antimod válasza:
Ambivalens a dolog. Inkább szomorú, mert nem hiszem, hogy a szaporítót nagyon megbüntetnék.
2/20 anonim válasza:
És ez csak egy...ha tudnád hány ilyen van még:(
3/20 anonim válasza:
Szerintem örüljünk! Az, hogy szervezett akció volt, már jelent valamit! Reméljük, hogy gyakran fognak ilyen akciókat szervezni, és akkor lesz visszatartó ereje is. Azt mondja, hogy "állatorvos oltotta". Persze, azért van ott a fotón is a rengeteg oltóanyag megy mocskos fecskendő!
4/20 anonim válasza:
5/20 Akiteki válasza:
Volna még néhány ötletem, hova mehetnének. Csak épp minek? Nem lesz semmi következménye.
6/20 anonim válasza:
Remélem, azok akik 20 rugóért vettek/akarnak venni kutyát elgondolkoznak azon, hogy az ő pénzükből élnek ezek a tetvek és ők maguk generálják ezeket a kutyagyárakat.
Egyébként harminc az a három...
7/20 anonim válasza:
Dehogy gondolkodnak! Ők mind kivétel nélkül "ismerős családtól" veszik, "szerető családi környezetből"!
9/20 A kérdező kommentje:
ma 10:29
félreértettél, nem kicsit, nagyon :)
a "vagy szomorkodni azon, hogy ez megtörténhetett" nem a lelepleződésre vonatkozik, hanem a közel 400 állatot érintő, minősíthetetlen állatkínzásra...
2011. nov. 10. 10:38
10/20 anonim válasza:
Ahogy ZOL mondja, ez annak a következménye h az emberek igénytelenül vesznek kutyát, csak azt nézve h 20 ezernél ne legyen több. Valamint a "családi környezetben, egy almot ellető" szaporítóktól kerülnek ki az ilyen kutyagyárosok újabb és újabb kutyái.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!