Az alábbi cikken nagyon ledöbbentem. Nem tudom, hogy örülni kell-e, hogy lelepleződött egy szaporító, vagy szomorkodni azon, hogy ez megtörténhetett?
Érdemes elolvasni a cikk alatt a hozzászólásokat is:
Egészen nyilvánvaló, hogy rengeteg helyen mikor alom van és vevő jön, akkor elviszik a szukát a kölykökkel a házba, és elmondják, hogy ő a kedvencük, és ez az első alma, akit hatalmas szeretetben neveltek fel...
Ide tuti, hogy soha egyetlen vevőt sem engedtek be, biztos volt valami kultúrált fogadóhelység.
Adják ezek bárhova, aki viszi. Hallottam, hogy már a kamionos sem vesz meg mindent, válogat, hogy mire van piaca.
Nekem is ajánlotta tavaly az egyik szomszéd, hogy ő szokta látni Cegléden az egyik benzinkútnál a kamiont, oda viszik a kölyköket. Hogy én miért nem viszem. Elmagyaráztam.
Rengeteg hulladék ember van a világon, és M.o.-n :(((
A kommentelők egyáltalán végignézték a képeket??? vagy tényleg ennyire balf*kek???
El nem tudom képzelni hogy tehet ilyet egy "ember", és még ennél durvább dolgokat, és hogy hogy gondolhatja azt valaki, a képek láttán, hogy ez nem felháborító!!!
Nem értem, hogy különbözhetnek ennyire az emberek, hogy valaki a lelkét kiteszi az állatok mentéséért, időt, pénzt, energiát nem sajnálva, más meg kínozza megöli az állatokat szórakozásból, vagy "csak" embertelen körülményekközött tartja :(((
Hát az ilyen embereket legszivesebben ugyanúgy bezárnám egy ketrecbe és úgy tartanám őket ahogy ők ezeket a szegény állatokat !!!!!!
Hallottam erről már az egyik barátomtól és azt is hogy örökbe is lehet fogadni a kutyukat !!!
Én örökbe is fogadok egyet mert chihuahua-át szeretnék.
Rohadjanak meg az ilyen emberek most komolyan !!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!