Hogyan vegyem rá a szüleimet, hogy vegyünk egy kiskutyát?
A probléma az hogy kolis vagyok és az egyetemi idők alatt is valószínűleg az leszek. Viszont van egy 11 éves húgom. Ő is mindent megtenne higy legyeb kutyánk.
Valami igazán hiteles érv kellene vagy egy jó ötlet.
Jobbára sehogy,más kárára meg semmiképp.
Ha koleszos vagy akkor csak a Szüleidnek varrnál jócskán plusz gondot a nyakába hiszen a Kishúgod egymagában nem képes ellátni egy kutyát.
A következő 10-15 évet fémjelzi ez a döntés,hiszen eddig él egy kutya - az egész család számára !
A "kiskutya" idővel megnő,nem lesz olyan aranyos és napi többszöri séta mellett több órás törődést igényel,kutyapiszok összeszedéssel kezdve,fésüléssel de akár fogmosással megfejelve a kötelező játékot.
Végiggondoltad ezt alaposan?!
Túl nagy ár ez (mondjuk Neked a legkevésbé!)azért a kis örömteli időért amit a létével okozna és igazságtalan kihasználása a szeretteidnek.
Ha volna rá affinitásuk akkor már régen lenne kutyátok.
Nekem 5 (!) kutyám van,imádom őket,gyerekpótlóként funkcionálnak,jobbára róluk szól az életem,nonstop elfoglaltságot igényelnek és már egy pár napos nyaralás is megoldhatatlan probléma hiszen nem vihetem őket magammal és a felelősségteljes gondozásukat sincs kire bízni ...
Majd ha önálló életet élsz és abba beilleszthető egy kiskutya akkor akarj Magadnak.
Szerintem.
Remélem segítettem a jó döntést elősegítendő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!