Mit tegyek, ha mindent megpróbáltam, de nem tudom kiirtani a bolhákat?
Mennyi ideje csináltad meg mindezeket?
Kb 3 hetente kelnek ki a bolhapeték. Tehát, amit írtál, legalább hetente meg kell csinálnod. A házban. A bútorokat, főleg a szövet anyagúakat is át kell fújni kivül-belül.
Bolhás kutyasamponnal a kan kutyust meg kell mosni!
Vegyél ilyen frontline sprayt:
Vagy ilyen frontline ampullát:
10 kiló alatti kutyának!!Csak olyat vegyél!!!!A frontline nagyon jóó!
És ilyen biospotix nyakörvet:
[link] #um=1&hl=hu&tbm=isch&sa=1&q=biospotix+nyak%C3%B6rv&oq=biospotix&aq=6S&aqi=g-S9&aql=&gs_sm=c&gs_upl=1746l14153l2l16912l11l11l0l2l2l0l198l1356l2.7l9l0&bav=on.2,or.r_gc.r_pw.,cf.osb&fp=f03f716c281b7ef0&biw=871&bih=472
Az a jó ebbe a nyakörvben hogy nem annyira büdős!
Ahogy Akiteki mondja. Amit fölötte leírtatok nekem semmit sem ért, pedig már ész nélkül fürdettem, fújtam, csöpögtettem. Ez vált be egyedül, meg a Virbac Effipro, a többi egy kalap...
Köszönöm szépen az eddigi válaszokat!
-1. válaszoló: 1 hónapja találtuk a bolhákat, tegnap,tegnapelőtt, meg minden kb. 4. nap csináltuk. + Bolfo kutyasamponnal is megfürdettük minden héten. Anyukám tegnap vett ultrahangos bolhariasztót. Eltűnnek, de pár nap múlva visszajönnek! :(
Egyébként ezeket milyen üzletben lehet beszerezni?
Mi Fressnapf-ból vettünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!