Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Tegnap este a 7 hónapos kan...

Marcsi-lb kérdése:

Tegnap este a 7 hónapos kan labradoromat összeragadva találtam a 9,5 éves vizslámmal. Sajnos semmi jelét nem láttam annak hogy a 2 kutya érdeklődne egymás iránt. Szerintetek lehet belőle kiskutya?

Figyelt kérdés
A vizslám nem biztos hogy kibírna egy fialást, de apa meg azt mondta hogy nem költ pénzt kutyára! Mit tudok most tenni? Léci.
2011. dec. 27. 19:53
1 2 3 4
 21/34 Akiteki ***** válasza:
100%

Az az 5 ezer forintos injekció, amit régen adtak, pont az említett mellékhatások miatt már megszűnt, nem gyártják, nem forgalmazzák.

Van helyette egy másik, annak 16 ezer forint darabja és kettőt kell beadni neki. Az állatorvosom elmagyarázta, hogy csak félidős vemhes kora után szokták beadni, mert akkor már biztosan tudni, hogy valóban vemhes-e a kutya és nem kell a gazdinak potyára kifizetni a marhadrága gyógyszert.

Viszont itt írta valaki, hogy adtak a kutyájának és szörnyű élmény volt, hogy az életképtelen magzatok potyogtak ki a kutyából.

Szóval olcsóbb és jobb az ivartalanítás.

2011. dec. 27. 20:55
 22/34 A kérdező kommentje:
Abban reménykedem hogy van valami kegyes megoldás! Ez még csak 24 órája történt!
2011. dec. 27. 20:57
 23/34 Akiteki ***** válasza:
100%
Nincs más. Az ivartalanítás a legkegyesebb. És akkor jövőre sem lesz ilyen baleset.
2011. dec. 27. 21:05
 24/34 anonim ***** válasza:
94%
A legbiztonságosabb, leghumánusabb és legolcsóbb megoldás az ivartalanítás.
2011. dec. 27. 22:41
 25/34 anonim ***** válasza:
6%
És mégis mit gondoltok???Oké, hogy a szülésbe belehal,de szerintetek az ivartalanításba nem???Ilyen korban már az is rohadt veszélyes!!
2011. dec. 27. 22:42
 26/34 Akiteki ***** válasza:
100%
Nem hal bele az ivartalanításba. Ellenőrzött körülmények között, normál altatással sem. Nekem is ivartalanították már 11 éves kutyámat is.
2011. dec. 28. 00:06
 27/34 anonim ***** válasza:
0%
Ha nincsen ivartalanítva akkor igen
2011. dec. 28. 11:17
 28/34 anonim ***** válasza:
25%
ez baromság, nem potyognak ki életképtelen magzatok a kutyából. z Alizin, már egy más termék,Érdemes 3 hetesen csináltatni egy ultrahangot, és ha vemhes a kutyus, akkor beadatni neki az injekciót. ugy elvetél, hogy szinte észre sem lehet venni. én is egyszer igánybe vettem, amikor 24. napon vette fel a szukám a kant. Rá 2 évre gyönyörű tervezett almot hozott le, és a mai napig egészséges, 9 éves.
2011. dec. 28. 17:04
 29/34 anonim ***** válasza:
3%
tuti nem lett terhes a szuka mert 7 hónaposan nem ivarérett még egy kutya mjad 9-10 hónapos korában szóval nem kell félni hogy terhes lett a kutyád :)
2011. dec. 28. 17:46
 30/34 Akiteki ***** válasza:
Ja, mert azt úgy látod! Ha össze tud ragadni, akkor már ivarérett.
2011. dec. 28. 17:55
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!