Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Tegnap este a 7 hónapos kan...

Marcsi-lb kérdése:

Tegnap este a 7 hónapos kan labradoromat összeragadva találtam a 9,5 éves vizslámmal. Sajnos semmi jelét nem láttam annak hogy a 2 kutya érdeklődne egymás iránt. Szerintetek lehet belőle kiskutya?

Figyelt kérdés
A vizslám nem biztos hogy kibírna egy fialást, de apa meg azt mondta hogy nem költ pénzt kutyára! Mit tudok most tenni? Léci.
2011. dec. 27. 19:53
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
100%
állatorvos, és igen, létezik vemhesség megszakitó injekció. De sulyra van, és kb. annyiba kerül, mint az ivartalanitás. alizin a neve, és beadható a párosodást követő 0-45 napon belül.
2011. dec. 27. 20:25
 12/34 A kérdező kommentje:

Igen! Köszönöm a választ! Valami hasonló megoldás érdekelne, nem pedig ócsárolás, mert éppen a kölyök kutya semmi jelet nem mutatva ivarérettségnek csinált egy kiskutyát!

Ha nem lennék felelős gazdi akkor nem szedtem volna ki tőle az 1,5 éves spánielt akiről pedig tudom hogy tuti kutyát tud csinálni!

Sajnos a lehető legolcsobb megoldás érdekel, ugyanis pénzt nemtudom hogy honnan fogok szedni rá, de nem hagyom hogy a kutyám megfialja a kicsiket!

2011. dec. 27. 20:29
 13/34 Akiteki ***** válasza:
68%
Ha életben akarod tartani a kutyádat, akkor az ivartalanítás a legolcsóbb. De elnézést kérünk, hogy a 10 éves kutya ellését valahogy nem toleráljuk. Sőt! Már azt sem, hogy 5 évesen csináltatok vele almot.
2011. dec. 27. 20:34
 14/34 anonim ***** válasza:
100%

Beszéld meg az állatorvossal, hogy részletekben szeretnéd fizetni a műtét árát.

Vagy a magzatelhajtó injekció, vagy ivartalanítás. De árban szinte ugyanaz...

2011. dec. 27. 20:34
 15/34 A kérdező kommentje:
Egyik ismerősöm ma valami injekciót beszélt amit 72 órán belül kell megkapnia, és hogy ő is ezt adatta a kutyájának, de sajna nevet nem tudok! Erről nem tudtok valamit? árban olyan 5000Ft-ot mondott!
2011. dec. 27. 20:39
 16/34 anonim ***** válasza:
100%
A magzatelhajtó injekciónak meg olyan "cuki" mellékhatásai vannak, h csak na...
2011. dec. 27. 20:40
 17/34 A kérdező kommentje:

Lizának nem akartam almot! Egy társas vadászaton, ahol több kutya volt sikerült összehozni a kölyköket, pedig nem látszott rajta semmi ivarzási tünet! Szerencsére fajtatiszta kölykök lettek akkor! De nem akartam a kiskutyát neki mert kiállatásra akartam vinni a kutyámat!

Érhető hogy egy majdnem 10 éves szuka fialását nem díjazza senki, de szerintem a legjobban nekem fáj most ez az egész, és valahogy további bántó és ócsárló hozzászólásokat valahogy nem veszem könnyedén mert elég rosszul érint ez az egész így is!

2011. dec. 27. 20:43
 18/34 anonim ***** válasza:
100%
Hát én biztosan nem adatnék magzatelhajtó inekciót a kutyámnak. majd meglátod hogy mit kell átélnie neked és a kutyának egyaránt. Igen valamivel olcsóbb mint az ivartalítás. De az ivartalanítás sokkal jobb.
2011. dec. 27. 20:46
 19/34 anonim ***** válasza:
100%

Hát inkább az ivartalanítás.

Ahogyan az egyik ilőttem válaszoló írta: "A magzatelhajtó injekciónak meg olyan "cuki" mellékhatásai vannak, h csak na..." ezt garantálni tudom.

Ez garantált. Az egyik rokonuk is ezt kérte a szukájának is ott voltunk. De nem kívánom senkinek azt az élményt...:(

2011. dec. 27. 20:48
 20/34 A kérdező kommentje:
Mikor 5 éves volt a mellékhatások miatt nem mertem neki beadatni az injekciót!
2011. dec. 27. 20:49
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!