Milyen márkájú samponnal fürdetitek a kutyátokat?
Figyelt kérdés
2009. máj. 20. 12:08
11/20 A kérdező kommentje:
Köszi az eddigi válaszokat:)
2009. máj. 20. 12:28
12/20 anonim válasza:
Samponnal(Panzi) 1évben 1x-2x fürdetem, ha pl. a porba belehempereg akkor inkább sima vízzel szoktam. (boxer)
13/20 anonim válasza:
Egy évben csupán pár alkalommal fürdetem a lakásban tartott Jack Russelemet azzal a samponnal, amit épp használok. Nedves szivaccsal szoktam áttörölgetni a szőrét, ha szükséges, mert olyan "öntisztuló" a hófehér szőre, hogy felesleges vegyszerrel tönkretenni. Fehér lepedőn alszik, és sosem koszos. Ha észreveszem, hogy picit szürkül a lepedő, ekkor jön a nedves szivacs. Fürdetés csak ha nagyon muszáj. A lábait szoktam még esős időben mosni, de azt csak tiszta vízzel. Nem vagyok sampon párti, mert nem tesz jót a kutyának.
14/20 anonim válasza:
Oster márkájuval 2 havonta mossa a kozmetikus, én csak tiszta lagyos vízzel a sarat-port otthon.
Törpesnacim van.
15/20 A kérdező kommentje:
Köszi az eddigi válaszolóknak!
2009. máj. 20. 13:03
16/20 anonim válasza:
Baba sampon,mert a kutyasamponoktól viszket a szőre és kemény.
17/20 anonim válasza:
Nekem nagyon bevált a Bobi bolhairtós változata. Amivel nagyon melléfogtam, az pedig a bolhaűző eukaliptuszos... A bolhák ottmaradtak, a kutya pedig utálja a szagát. Boxerem van.
18/20 anonim válasza:
zanni..
www.zanni.hu
minőségi áplolószereket arálnak,a Bobit,meg ilyeneket felejtsd el..
19/20 A kérdező kommentje:
Uccsó. Végre:) Én is Zannis vagyok, SOHA nem fürdetném egyik kutyámat sem Bobi és társaival, mint ahogy nem etetnék Chappivel sem.
2009. máj. 22. 21:01
20/20 anonim válasza:
Sajna nálunk nem lehet kapni jó minőségű samponokat,csak Bobi, Panzi... ezeket már kipróbáltuk, de nagyon száraz lett tőle a szőre, pedig nem szoktuk sűrűn fürdetni. Így kipróbáltuk a Johnson's baby kamillás sampont, ez eddig nagyon bevállt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!