Hol fürdetitek a kutyátokat?
Figyelt kérdés
Én a fürdőkádban szoktam.2011. aug. 8. 13:55
2/14 Bozsikrisz válasza:
Ja, egyébként szerinted a fürdőszobán kívül még milyen választ fogsz kapni? :D Mosogatógép? Most, hogy átgondoltam, elég vicces kérdés XD
3/14 A kérdező kommentje:
Pl. kertben lavórban, kutyakozmetikus, esetleg sosem fürdeti a kutyát...
2011. aug. 8. 13:57
4/14 anonim válasza:
Én vettem egy babafürdető kádat, és jó időben az udvaron (inkább kánikulában), ha rosszabb idő van, meg a házban. Előtte is lavórt tettem a kádba, mert a körmével tönkretenné a kádat.
5/14 anonim válasza:
nekünk saját kozmi szobánk van :D van kád, fönöző, ollók stb de előtte én is simán a kádban fürdettem.. annyi, hogy utána alaposan kimostuk
6/14 anonim válasza:
én még sosem fürdettem meg:PP
ágy labrador golden retviever keverék kutyám van
8/14 anonim válasza:
én évente 1x-2x fürdetem őket, ilyenkor általában lavórból a kertben.
Kiláncolom, rálépek a láncra, hogy nehogy elfusson és rázúdítom a vizet.
Sampon, aztán jó sok lavór vízzel leöblítem és szárazra törlöm.
A kádba be sem férnének rendesen.:D
Mondjuk nyilván ezt fajtája válogatja - na meg hogy a gazda mennyire őrült...
Szerintem tiszta hülye, aki 2 hónapnál gyakrabban fürdeni a kutyáját, ha csak nem valami elképesztő speciális gondozást igényel.
a bőrének sem tesz jót és a kis lelkének sem.
Az enyéim első dolga fürdés után, hogy elvegyék a sampon szagát valami rothadó állattetemmel...
10/14 anonim válasza:
Nyáron a kertben télen pedig a fürdőkádban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!