Milyen időközönként fürdetitek meg a kutyátokat?
aki kiállításra jár azt hetente-kéthetente aki nem azt évente 1 x er.
Használok mély tisztító sampont, volumenizálós sampont e mellé balzsamot, kondicionálót. Akit évente egyszer fürdetek ott csak tisztító sampont és balzsamot.
Van egy szoba nálunk kialakítva ahol van egy kád, egy kozmi asztal és minden ami kell (fésűk, ollók, szárító, vízkicsapató)
szia!
Nekem mudim van. Tavasszal vittem el kutyakozmetikába, hogy fürdessék meg, és jól fésüljék ki a vedlő bundáját. Nem hiszem, hogy jövő tavaszig megfürdetem még egyszer.
A bundája csodaszép, nem is szabad túl gyakran fésülni, így szép göndör marad. Tiszta, öntisztuló a szőre.
Meg is kérdezik néha, mit csinálok a szőrével :)). Én meg mondom, hogy néha megfésülöm. Van egy nagyon jó, ilyen szöges kutyafésű, az pont neki lett kitalálva.
Hozzáteszem, rokonaim juhokkal foglalkoznak, ott nincsenek is a mudik fürdetve, meg fésülve, mégis szépek!
Első válaszolónak*
Te normális vagy?!! Hetente, vagy gyakrabban?!! Így teljesen el fogja veszíteni az "öntisztító berendezését" a kutya...az enyéim egy évben 1x-2x fürdenek, de ha pl. szarban fetrengenek, akkor csak sima vízzel lemosdatom, esetleg a koszos területet samponnal. Nem tesz jót nekik a gyakori fürdetés!
nem kárt tesz, csak tök felesleges...
minek lemosni azt a védőréteget, ami természetes velejárója egy kutyának?...
ez a kutyakiálltás kb. olyan, mint egy gyerekszépségverseny...:P
évente 1-2x lefürdetem őket, amúgy patakba fekszenek és kész...:)
most is mindjárt leviszem őket a patakhoz, mert valami olyan büdösbe feküdtek, hogy ehhez képest a döglött patkány belei illatos kölni szagúak...:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!