Mindjárt megőrülök! Szerintetek van ilyen fajta? ( többi lent)
Annyira , de annyira fel pörgettem magam ...
Itt gyakorin is van olyan kérdés : "Mivel etessem a mini yorkimat?" És ehhez hasonlóak.
Annyira bírom , amikor azt írja :
" Jajj , az én yorkikám , mini , és kész , nincs törzskönyve de a tenyésztő azt mondta , hogy vigyem el mert mini."
Nem lehet az ilyen embereket valahogy észhez téríteni?
Szerintem nincsen mini. A standart szerinti súly az igazi.
Miért nem fogják föl a "mini" yorkisok , hogy a kutyájuk nem yorkie hanem valami hamisított állatka? ( különben nincs bajom a kutyákkal , sem a yorkiekkal , se semmilyen fajtával sem , csak nem bírom az ilyen embereket )
Én olyanról is halottam , hogy a mini kutyákat úgy tartják hogy minik maradjanak.
Amikor kölykök nem engedik őket annyit szopni , így nem fejlődnek rendesen és minik maradnak.
A mini tartóknak azt tanácsolják , hogy sokkal kevesebbet etessék őket mert ez ilyen "fajta". Nyomorult kutya gyomra összeszűkül. :( És nem élhetnek normális életet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!