Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Mindjárt megőrülök! Szerintete...

Mindjárt megőrülök! Szerintetek van ilyen fajta? ( többi lent)

Figyelt kérdés

Annyira , de annyira fel pörgettem magam ...

Itt gyakorin is van olyan kérdés : "Mivel etessem a mini yorkimat?" És ehhez hasonlóak.

Annyira bírom , amikor azt írja :

" Jajj , az én yorkikám , mini , és kész , nincs törzskönyve de a tenyésztő azt mondta , hogy vigyem el mert mini."

Nem lehet az ilyen embereket valahogy észhez téríteni?

Szerintem nincsen mini. A standart szerinti súly az igazi.

Miért nem fogják föl a "mini" yorkisok , hogy a kutyájuk nem yorkie hanem valami hamisított állatka? ( különben nincs bajom a kutyákkal , sem a yorkiekkal , se semmilyen fajtával sem , csak nem bírom az ilyen embereket )

2011. dec. 26. 18:12
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

Én olyanról is halottam , hogy a mini kutyákat úgy tartják hogy minik maradjanak.

Amikor kölykök nem engedik őket annyit szopni , így nem fejlődnek rendesen és minik maradnak.

A mini tartóknak azt tanácsolják , hogy sokkal kevesebbet etessék őket mert ez ilyen "fajta". Nyomorult kutya gyomra összeszűkül. :( És nem élhetnek normális életet.

2011. dec. 26. 22:40
 12/13 Akiteki ***** válasza:
100%
Tény, hogy sokat számít, hogy kölyökkorban hogyan etetik. De többet az, hogy már eleve méret alattiakat párosítanak. A szoros rokontenyésztés is méretcsökkenést okozhat.
2011. dec. 26. 23:33
 13/13 anonim ***** válasza:
100%
Nem egészen a minikhez kapcsolódik, de van egy nő a lépcsőházunkban, aki állítja, hogy neki yorkija van és még büszke is rá, hogy mennyivel nagyobb és mindenki azt kérdezgeti tőle elvileg, hogy mivel eteti. A színeit tekintve tényleg van benne yorki, de tuti, hogy keverék, mert vagy 10 centivel nagyobb a többi yorkinál és göndör szőre van!:D De a nő állítja, hogy ez egy fajtatiszta yorki...én meg nem állok le vele vitatkozni, csak mosolygok rajta. Na ha egy ilyen ember nem látja, hogy nem yorkija van, akkor nem fogod megmagyarázni azoknak sem, akiknek tényleg ugyanolyan, csak "mini". Az emberek egyszerűen buták és csak azt látják, amit látni akarnak.:(
2012. jan. 29. 09:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!