Ajánlanátok nekem kutya sulikat?
Figyelt kérdés
Budapesten élek(Pesti oldal) és szeretném kutya iskolába vinni a 8 hónapos kuvaszomat,hova tudnám vinni?(ha lehet árakat is mondjatok)2011. dec. 22. 23:23
11/12 A kérdező kommentje:
a cerberosba mennyi a kezdő képzés? (honalpon nem találtam árat)
2011. dec. 23. 17:25
12/12 anonim válasza:
Kérdezz rá, az a biztos, de én úgy tudom, hogy 40 körül van (de jár kedzevmény ivartalanított meg menhelyi kutyáért).
Az ilyen drága sulikban viszont biztos lehetsz benne, hogy nem csak ültetni meg fektetni tanulsz meg, hanem ténylegesen kutyázni, és minden apró-cseprő otthoni problémádat is segítenek megoldani. Legalábbis a cerbiben, de gondolom a népszigeten is :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!