Ajánlanátok nekem kutya sulikat?
www.kutyasuli.hu
Nem írtad, hogy pest melyik részén laksz, úgyhogy nem tudom melyik van közelebb.
Kuvasszal én a helyedben mindenképpen Tükör suliba mennék, mert a Tükörsulikban tudják, hogyan kell egy pásztorkutyához állni.
Népsziget-Őrmező 49 ezer egy tanfolyam, Rákoscsabán 30.
Én is a kutyasuli.hu-t ajánlom.
Ha komolyan gondolod, akkor ne sajnáld rá a pénzt, nagyon megéri! Pláne náluk.
Szia!:)
Nekem KÁJom van, én is olcsó suliba jártam vele először...
A vége az lett, hogy csak azért, mert a kiképzők tartottak a fajtától, szögessel kellett volna járnunk és ŐV-re is beállítottak mondván, hogy ettől lesz igazán fegyelmezett a kutya.
(Aki nem tudja, annak mondom, hogy pásztorkutyával ŐV-re járni a legnagyobb hülyeség, amit tehetünk...)
Na így kerültünk Őrmezőre...
Ég és föld...
Az előző suliban senki nem mert a közelébe jönni, itt meg az első ovis foglalkozáson (akkor 6 hónapos volt), ahogy látták, hogy kicsit feszült, elvitték sétálni... nélkülem...
Mesterek...:)
Fojtó TILOS, ha valaki fojtóval jön, levetetik vele...
Rángatni a kutyát TILOS...
Á... nagyon jó az a suli, higgy nekem!
Én is elképesztő drágának gondoltam először...de az első (ingyenes) ovis foglalkozáson meggyőződtem róla, hogy ez a suli kell nekünk...:) (mondjuk 8 hónaposan már elvileg oviba nem mehet...)
Jaaa, jaaa... kedves utolsó...
nyilván azért hívják külföldre is előadásokat tartani a tükörsulisokat, mert annyira sz.r a módszer, amit kidolgoztak...:)
De légyszi, világosíts már fel, hogy mi a Te módszered, mert k.rva jó lehet, ha ezek a sulik szerinted bénák...:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!