Valaki üveget dobál be hozzánk? (nem rövid)
Sziasztok! Eddig is találtam a kertben vízzel töltött Napoleon konyakos üveget, de amit ma reggel a barátom észrevett, az már túlzás. Úgy dobták be, hogy eltörjön! 2 sértetlen maradt, egy viszont darabokra tört. A kutyám meg ott ugrált közte. Majd' szívrohamot kaptam, de szerencsére a sunyi mudi sértetlen maradt. Valószínűleg a kutyát akarják vele leütni.
Ilyenkor mi a teendő? Tegyek feljelentést? Érne az valamit?
Ha reggel vérbe fagyva találom a kutyámat, az biztos, hogy életem legrosszabb napja lesz...
:O Hát ez több, mint furcsa...
Nincs valaki, akire gyanakszotok?...
Én mindenképpen tennék feljelentést, az sosem árt!
(Nálunk pl. régebben kutyás rendőr volt az egyik rendőr, és nagyon is komolyan veszi az ilyesmit.)
Esetleg tegyetek ki kamerával megfigyelt terület táblát és egy műkamerát (már lehet kapni) valami jól látható helyre...
Gyakran dobálnak be üveget? Mert akkor tényleg jó lenne, ha este kifigyelnétek... (bár elég macerás.)
Ha van rá lehetőség, én egy időre bevinném a házba a kutyát...
Az enyémek is bent alszanak, mert félek hogy megmérgezik őket.
De ki és miért tenne ilyet?
Sokat ugat a kutya? vagy mi?...
Nagy az isten állatkertje...:(
Sajnálom, nincs jobb ötletem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!