Ilyenkor mit lehet tenni?
Rendeltem még múlt héten kutyatápot a dogshop.hu oldalról és most nagyon mérges vagyok, bár ha jól gondolom nem az oldal hibája, hanem a szállítóké, de jól kitoltak velem. Tehát a rendelés után kaptam egy e-mailt, hogy a mai napon 8 és 18 óra között szállítja ki a futárcég. Hát gondoltam nagyszerű, akkor vehetek ki egy szabadnapot, mert ugyebár elérni nem lehet őket. Ma itthon ültem egész nap, még a boltba sem mertem elmenni, nehogy pont akkor jöjjenek. 17 órakor már hívtam a céget, hogy mi a helyzet és nagy nehezen felvette valaki, aki közölte, hogy ő nem tudja megmondani hogy a futár éppen hol jár és a számát nem adhatja ki. Most már elmúlt 19 óra, persze többször nem vették fel a telefont 18 után pedig közölte a hangposta, hogy 8 és 18 között lehet hívni őket. Hát komolyan azt hittem felrobbanok. Oké, én elhiszem, hogy karácsony előtt több a munka nekik is, de nekem sem volt egyszerű kivennem pont most a szabadnapot és többet nem tudok. Még csak fel sem hívtak! Na ilyenkor mi van? Gondolom holnap majd amikor úgy gondolják méltóztatnak kihozni a csomagot és mivel nem lesz itthon senki, majd visszaküldik a feladónak, esetleg megejtenek egy hívást nagy csodálkozva, hogy hogy lehet az, hogy nincs itthon senki! A pénzt már kifizettem, elérni nem tudok senkit. Na most mondjátok meg, hogy mit csináljak?
Annyi szerencse van a szerencsétlenségben, hogy még nincs nálam a kutyus, úgyhogy éhezni nem fog...na de ez akkor is felháborító szerintem.
Ó édesem, ezért kivettél egy szabadnapot? :(
Figyelj, a webshop érdeke, hogy átvedd a csomagot, neked ezért nem kell különösebben törni magadat. Ha egyszer nem találnak otthon, akkor telefonon keresni fognak, és leegyeztetnek egy időpontot, amikor át tudod venni. GLS, DHL, DPD, GTR, TNT - ezek mind így működnek.
De ha elfogadsz egy tanácsot, akkor jó szívvel ajánlom a tapfutar.hu -t, bennük még nem csalódtam:)
Na hát pont a tápfutárról szólt az előző történetem. Úgyhogy nekem velük sikerült így megjárni. Bár persze ez nem a tápfutár hibája, csak hát mindig ugyanazt a futárt küldik ide, és már előtte is voltak vele problémák.
19:43 voltam.
Na végül megérkezett a táp, de nem volt egy könnyű menet.
Másnap párom itthon volt délelőtt, úgyhogy reméltem, hogy pont akkor hozzák, de megint még csak egy telefonhívás sem jött, úgyhogy felhívta őket. Ekkor közölték vele, hogy a futár már 8-kor elment, úgyhogy majd következő nap hozzák 8 és 18 között. Na mondta, hogy köszönjük szépen, de mi 12-ig leszünk itthon, ekkor azt mondták, hogy megpróbálják addig kihozni.
Ma megint csak miattuk volt itthon a párom, de már elővigyázatosságból reggelt hívta őket. Akkor már azt mondták, hogy nem fognak ideérni, úgyhogy 12 és 15 között számíthatunk rájuk. Szóval a párom elment ügyeket intézni és 12-re hazajött, de 14:30-kor még sehol senki, neki meg 15-kor ki kellett lépni a lakásból, hogy ne késse le a vonatot. Szóval megint hívta őket és végre kapcsolták neki a futárt, aki mondta, hogy 17 óráig idehozza. Hát a párom már kezdett kijönni a béketűréséből, pedig birka türelme van és mondta, hogy nem tud 15 óránál tovább várni, mert megy el. Hosszas vitatkozás után végül azt mondta a futár, hogy akkor 15:30-ig várjon és idehozza. A párom mondta, hogy de értse már meg, hogy 15 óra 00 perckor ő kilép a lakásból, mert lekési a vonatot! Azt mondta a futár, hogy oké, akkor megpróbál ideérni. És láss csodást 10 perc múlva itt volt! Hát azt hittem az agyam eldobom mikor ezt elmesélte!:D De hogy ezt a futárcéget nagy ívben elkerüljük a jövőben az is biztos!:P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!