Most ilyenkor mit lehet tenni?
A németjuhász kutyám váletlenül átszökött a szomszédba és néhány tyúkját megölte.Erre a szomszéd jól megcsapta lapáttal a kutyámat :(
Igaz,hogy nem kellett volna átmennie,ezért itthon tőlem is kapott (nem bántottam,rászóltam és a helyére küldtem!!!)meg bocsánatot is kértem a szomszédtól.
Valahol meg tudom érteni a szomszédot.
Adott szituációban:zajt hallok,kimegyek,látom,hogy a szomszéd nagy kutyája öli a tyúkjaimat. Nem ismerem közelebbről a kutyát,nem tudom mit reagál,hogyha odamegyek és elkapom(már ha el tudom),és azt se fogom megvárni,hogy a maradék jószágot leölje.Marad,hogy elkergetem valahogy. Ha lapát van kéznél,akkor azzal,ha seprű,akkor azzal,ha csak egy darab fa azzal.
De ha már az eégsz után történt a dolog bosszúból,az nem elfogadható.
Mindenesetre téritsd meg a kárát,és csináltasd meg a keritést.
Kedves Alexandra!
Én nem pontoztalak le,ment a zöld kéz :)
Amúgy itt sok mindenki agyba-főbe lepontoz minden választ és válaszolót!
Éreztem, hogy nem te voltál :)
Igazából engem az a része zavar, ha vkinek nem tetszik vmi, akkor mondja meg, vitassuk meg, ez az oldal többek között azért is van. Na mindegy :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!